products

Echte Windows Server-OEM Standard 2016 Kleinhandelsdoos met 64 bits met 32 bits, de Norm van de Winstserver 2016

Basisinformatie
Plaats van herkomst: HK, Singapore, Thailand, Japans Ierland, Koreaans, de V.S., Duitsland, Rus,
Merknaam: Microsoft
Certificering: Originally Microsoft
Modelnummer: STD van de winstserver 2019 Kleinhandel
Min. bestelaantal: 10pcs
Verpakking Details: Het originele Kleinhandelspakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
Activering: 100% online activering globaal Garantie: geldig voor leven
Controle: Het is wettigheid en echte controle. 100% authentiek! Service: al dienst van de het levensnaverkoop
Versie: Kleinhandels
Hoog licht:

Vensters 10 Professionele OEM

,

oem het pak van de systeembouwer


Productomschrijving

Echte Windows Server-OEM Standard 2016 Kleinhandelsdoos met 64 bits met 32 bits, de Norm van de Winstserver 2016 0Echte Windows Server-OEM Standard 2016 Kleinhandelsdoos met 64 bits met 32 bits, de Norm van de Winstserver 2016 1Echte standaard 2016 Kleinhandels de Doos met 64 bits met 32 bits van Windows Server

 

Productinformatie

 • Het Windows Server 2016 verlenen van vergunningen model omvat beide Kernen + Vergunningen (CALs) van de Cliënttoegang.

 • Elk gebruiker en apparaat die tot een vergunning gegeven Windows Server-Norm, een Datacenter of een uitgave toegang hebben Met meerdere balies vereisen Windows Server CAL, of Windows Server en Extern bureaublad-services (RDS) CAL.

 

Echte Windows Server-OEM Standard 2016 Kleinhandelsdoos met 64 bits met 32 bits, de Norm van de Winstserver 2016 2WAT MET WINDOWS SERVER 2016 NIEUW IS

De Windows Server 2016 is een serverbesturingssysteem door Microsoft als deel van de familie van Venstersnt van besturingssystemen wordt, terzelfdertijd als Vensters 10 wordt ontwikkeld ontwikkeld die. De eerste vroege voorproefversie (Technische Voorproef) werd beschikbaar op 1 Oktober, 2014 samen met de eerste technische voorproef van Systeem Center.Unlike werden de vorige Windows Server-versies, die gelijktijdig met het cliëntbesturingssysteem werden vrijgegeven, Windows Server 2016 vrijgegeven op 26 September, steekt 2016 in Microsoft conferentie aan en werd over het algemeen - beschikbaar op 12 Oktober, 2016

 

 

Veiligheid ingebouwd bij het begin
Verminder risico met veelvoudige lagen van veiligheidsrecht in het besturingssysteem voor on-premises en wolkenbescherming.

Verbeter veiligheid met Windows Server 2016
Baseer me op nieuwe die lagen van bescherming in het besturingssysteem aan verdere bescherming tegen veiligheidsbreuken worden gebouwd. Help kwaadwillige aanvallen blokkeren en de veiligheid van uw virtuele machines, toepassingen, en gegevens verbeteren.

Virtualiseer zonder veiligheid te compromitteren
Het gebruik beschermde Virtuele Machines helpen uw virtuele machines beschermen tegen een gecompromitteerde stof evenals uw naleving verbeteren. De beschermde Virtuele Machines worden gecodeerd gebruikend BitLocker en zullen op gezonde gastheren lopen.

 

Bescherm beheerdergeloofsbrieven
Help de geloofsbrieven van de wachtbeheerder van pas-de-Knoeiboel aanvallen door Credentiewacht en Verre Credentiewacht te gebruiken. Beperk beheerdervoorrechten met Just-in-timebeleid en net genoeg Beleid.

Bescherm de toepassingen die op uw besturingssysteem lopen, overal heeft het opgesteld
Verbeter de bescherming van uw toepassingen on-premises of het lopen in de wolk. De hulp verzekert slechts vertrouwde op softwarelooppas op de server met Apparatenwacht. De hulp beschermt tegen de aanvallen van de geheugencorruptie met de Wacht van de Controlestroom. De hulp beschermt tegen gekend die malware met Windows Defender voor serverfuncties wordt geoptimaliseerd.

Ontdek snel veiligheidsbedreigingen
De hulp ontdekt verdacht gedrag in de pit of andere gevoelige processen met geavanceerde controlemogelijkheden. Plus, van het de Verrichtingenbeheer van gebruiksmicrosoft de Reeksinzicht & Analytics-hulpmiddelen aan opstelling alarm en rapportering.

De isolatie van de verhogingstoepassing
De hulp beschermt op container-gebaseerde toepassingen met containers hyper-V. Gebruik de verdeelde firewall, een software-bepaald voorzien van een netwerkvermogen, om intern en extern netwerkverkeer aan virtuele machines te controleren.

Verbeter naleving en veiligheid
Leer hoe de Windows Server 2016 kan helpen u kan aan prioriteitsnalevingsvereisten en veiligheidsdoelstellingen zoals PCI DSS 3,2, ISO 27001, en FedRamp efficiënter beantwoorden.

Krijg hypervisor die voor de wolk klaar is wanneer u bent
Migreer gemakkelijker aan de wolk met hypervisor die Azuurblauw, grootste datacentre van de wereld in werking stelt. Baseer me op een Windows Server 2016platform dat niet alleen door Gartner als een leider in x86-servervirtualisatie wordt gezien, maar analisten het zeggen zal ruilen concurrerende dynamisch voor virtualisatie heeft.

Sparen wanneer u werkbelasting aan de wolk met hyper-V migreert
Stel uw werkbelasting op hyper-V in werking, dan gemakkelijk migreren hen van on-premises aan een virtuele machine van Windows Server in de wolk.

Baseer me op unieke ingebouwde veiligheid voor gevirtualiseerde werkbelasting
Het gebruik beschermde Virtuele Machines om uw virtuele machines met BitLocker te coderen en de hulp verzekert zij slechts op gastheren erkend door de Dienst van de Gastheerbeschermer lopen.

Ontwikkeling
Microsoft is gereorganiseerd door Satya Nadella, samenbrengend de de Server en System Center-teams. Eerder, werd het Serverteam dichter gericht op het team van de Vensterscliënt. Het azuurblauwe team werkt ook nauw met het Serverteam samen.
In Maart 2017, toonde Microsoft een interne versie van Server 2016 die op de architectuur ARMv8-A lopen aan. Men rapporteerde dat Microsoft met Qualcomm Centriq en de spaanders van Cavium ThunderX2 werkte. Volgens James Vincent van The Verge, brengt dit besluit de overheersing van Intel van de servercpu markt in gevaar. Nochtans, openbaarde het recentere onderzoek van Microsoft dat deze versie van Windows Server slechts voor intern gebruik is en slechts abonnees van de Microsoft Azuredienst beïnvloedt.

 

 

Belangrijke Nota:

 

 • Deze Sleutel is voor optie 50 de Dienstrds van het Gebruikersexterne bureaublad Verbinding.

 • U moet een Venstersserver 2016 OS hebben en het activeren eerst, dan kunt u deze sleutel gebruiken om 50 gebruikersrds CALS te activeren.

 • U kunt niet deze sleutel gebruiken om Windows Server 2016 OS te activeren.

Dit prodct is een Levenvergunning geen maandelijks of jaarlijkse vergoedingen.

 • 1 jaarwaarborg: wij zijn een verklaarde Microsoft-partner en wij worden gewijd om onze klanten op alle aankopen te dienen
 • ONMIDDELLIJKE Levering via E-mail: U zult uw productcode, downloadverbindingen en installatieinstructies onmiddellijk na betaling ontvangen.
 • 24 URENonlineondersteuning & Skype-Telefoonsteun
 • Geld Achterwaarborg: Contacteer ons op elk ogenblik voor een vervanging of een terugbetaling.
 •  

Waarom ons kies

 • Gediplomeerde Microsoft-partner als systeembouwer,
 • specifiek aan OEM vergunningen en originele hardware om onze tevreden klanten 100% te dienen.
 • 1 jaarwaarborg en 100%-Waarborg
 • 24 URENonlineondersteuning en Vrije Technische ondersteuning
 • 100% waarborg onsale of naverkoop

 

 

 

 

Andere producten in voorraad

 

Product
Winst 7 prosticker
Winst 7 prooem
Winst 10 prosticker
Winst 10 prooem
WINST 10 Pro kleinhandels
Office 2019 pro
Het huis en de zaken van Office 2016 voor winst/MAC
De normoem van de winstserver 2016
De winst scheidt de normkleinhandel van 2016
De winst dient de Normoem van 2016
Winstserver 2019 OEM van R2 STD
Al Pakket heeft beschikbare verschiltalen

 

Als u om het even welke behoefte hebt, gelieve te voelen vrij om onze verkoop te contacteren zoals hieronder:

 

Skype/E-mail: sales91@turingsource.com

Contactgegevens
Nick

Telefoonnummer : +8613168007006

WhatsApp : +8613168007006