aboutus

CERVVO GROUP INC.

CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC.
1 2 3 4 5
CERVVO GROUP INC.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: CERVVO, TURING, MICROSOFT, DFXS
Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 20,000,000-25,000,000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

       In November 2016, CERVVO-Beperkte werd de Kroep gevestigd in Hong Kong. (Hierna verwezen naar aangezien CERVVO.) CERVVO is een overzee die volledige tak door DFXS Technologieco., Ltd op het verwerkende centrum van Shenzhen wordt gebaseerd, onderneemt het globale ordezaken van klanten in de industrie van de halfgeleideropslag.

 

     DFXS-Technologieco., Ltd werd opgericht in September 2014. Het is een high-tech onderneming die zich in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van geheugen en harde schijfproducten in vaste toestand specialiseren. Het hoofdkwartier van DFXS werd opgericht in Shenzhen, China. En opstelling een internationaal logistiekpakhuis op de Nieuwe Gebieden van Hong Kong, met meer dan 300 werknemers. Het bedrijf vervangt een groot aantal handverrichtingen met eersteklas geautomatiseerd productiemateriaal.

 

        Het niet alleen waarborgt de productiekwaliteit, maar ook bespaart in zekere mate heel wat loonkosten. Met zijn eigen de industrievoordelen, heeft DFXS de productie en de verwerking van vele bekende ondernemingen gediend. Momenteel, bezetten de productiebasis en R&D-het centrum een gebied van ongeveer 5.000 vierkante meters, en hebben 6 productielijnen van Siemens SMT, geheugen 16 en solid-state drivetestproductielijnen en 2 assemblageproductielijnen. De productiecapaciteit is 300K/month voor geheugen en 600K/month voor solid-staten drive.

 

    Sinds zijn onderneming, heeft DFXS altijd aandacht aan de verbetering van verbetering op bestuursniveau en technologie, besteed en met succes ISO45001, ISO9001, ISO14001 en andere beheersysteemcertificatie, evenals vrije ROHS verkregen, halogeen, en 3C-certificatie. DFXS zal altijd bij zich het concentreren op het gebied van halfgeleideropslag aandringen, aandringend op klant-centricity, zich baseert op professionele talenten en hoogste materiaalinvestering, om meer klanten van hoogstaande en betrouwbare productoplossingen en diensten te voorzien, en is geëngageerd aan het worden een internationale Prima fabrikant van het opslagproduct en een oplossingsleverancier.

 

        CERVVO-Beperkte de Kroep, zich baseert op de plaatsvoordelen van globale die de vrijhandelshaven van Hong Kong, met de voorwaarden van de productiehardware van het verwerkende centrum van Shenzhen worden gecombineerd, zal klanten in de industrie van de halfgeleideropslag van betrouwbare kwaliteit en beter prijsgeheugen, solid-staten drive en andere producten voorzien.

 

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 


 

Geschiedenis

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 


 

Dienst

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 


 

Ons Team

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 


 

Culture

China CERVVO GROUP INC. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens