products

Het Duits fqc-08922 DVD-Versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Ierland/Turkije /Singapore
Merknaam: Microsoft
Certificering: MS Partner
Modelnummer: Vensters 10 Prooem
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: contact us
Verpakking Details: Standaardfabrieksoem Pakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 PCs/per week
Gedetailleerde informatie
Taal: Engels/Frans/Italiaans/Spaans/Pools/Japans/Duits/Koreaans of Aanpassing Product: Vensters 10 pro Zeer belangrijke Code
Activering: 100% activering online globaal Garantie: Levensduur
Hoog licht:

de software van vensterspc

,

microsoft bureausoftware


Productomschrijving

Het Duits fqc-08922 DVD-versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits

 

 

 

Product Describtion:

 

Vensters 10 wordt pro ontworpen om een vertrouwde en productieve ervaring over een waaier van innovatieve apparaten, met inbegrip van laptops, Desktops, tabletten, en telefoons te verstrekken. Het helpt u om uw apparaten, apps, en identiteiten op een bepaalde manier te beheren die de schalen naar boven of naar onder met uw behoeften, zodat uw zaken kunnen efficiënt kweken. En met Vensters 10 Pro, kunt u vrede van mening hebben wetend dat de onderneming-rang veiligheidseigenschappen helpen om uw kritieke informatie te beschermen.

 

Vensters 10 Onderneming bouwt op de sterke die stichting van Vensters 10 Provoort, toevoegend premieeigenschappen worden ontworpen om op de behoeften van grotere organisaties, met inbegrip van uw onderneming of hoger onderwijsinstelling gericht te zijn. Het biedt geavanceerde bescherming tegen moderne veiligheidsbedreigingen, volledige flexibiliteit van plaatsing, het bijwerken en steunopties, en uitvoerige infrastructuur, apparaat, en app beheersmogelijkheden.
Vensters 10 is vertrouwd en makkelijk te gebruiken, met veel gelijkenissen aan Windows 7 met inbegrip van het Menu Start. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt. Dit combineert de sterke punten van Windows 8 met Windows 7.

 

Verbetering:


Deze verbeteringsaanbieding is voor een volledige versie van Vensters 10, niet een proef. 3GB-vereiste download; de internettoegangprijzen kunnen van toepassing zijn. Om uit deze vrije aanbieding voordeel te halen, moet u aan Vensters 10 binnen één jaar na beschikbaarheid bevorderen. Zodra u bevordert, hebt u kostenloos Vensters 10 op dat apparaat.


Vensters 10 Verbeteringsaanbieding is geldig voor gekwalificeerde Windows 7 en Vensters 8,1 apparaten, met inbegrip van apparaten u reeds bezit. Sommige hardware/softwarevereisten passen en kenmerken beschikbaarheid toe kunnen door apparaat en markt variëren. De eigenschappen variëren door apparaat. De apparaten moeten aan Internet worden aangesloten en toegelaten Windows Update hebben. Windows 7 SP1 en Vensters 8,1 vereiste Update. Sommige uitgaven zijn uitgesloten: Windows 7-Onderneming, Vensters 8/8.1 Onderneming, en Vensters RT/RT 8,1. Actieve Software Assurance de klanten in volume verlenen van vergunningen het voordeel hebben om aan Vensters 10 ondernemingsdienstenaanbod buiten deze aanbieding te bevorderen.

 

Sommige eigenschappen: Het werk over mijn apparaten, ontmoet Cortana, wordt meer gedaan, georganiseerd Verblijf, krijgt apps, personaliseert mijn PC, in contact blijft, doorbladert het Web, leidt mijn foto's, heeft meer pret, vindt mijn weg met kaarten

Systeemvereisten

Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier wat het neemt.

Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600

 

 

Hoe te om Vensters 10 te downloaden?

 

 

Als u reeds echte versie van vensters 7 of vensters 8 toen zijn vrij gebruikt om uw oudere versie van vensters aan vensters 10 te bevorderen. Microsoft staat u toe ook om ISO-afbeeldingsbestand van vensters te downloaden 10 32 beetjes en 64 die beetjes door media verwezenlijkingshulpmiddel worden gedownload.

Venster 10 Productcodesseriële toetsenapparaten:

van premieeigenschappen van vensters 10 te profiteren hebt u altijd een productcode of een periodieke sleutel nodig om uw exemplaar van vensters 10 te activeren. Als u echte versie van vensters 7 en 8 toen gebruikt kunt u verbetering aan vensters 10 bevrijden. Er is verscheidene sleutel van de plaatsen online verstrekkende activering voor vensters maar de meesten van hen werken niet.

Vandaag wij uit vondst en gaand hebben met u vensters delen 10 productcodes, periodieke sleutels die gewaarborgd zijn om 100% te werken. U kunt bijna alle versies van vensters 10 activeren gebruikend onze hieronder verstrekte activeringssleutel. Met deze sleutel kunt u vensters 10 Home Premium, Professionele Vensters 10 en Uiteindelijke Vensters 10 activeren.

 

 

Vensters 10 Huis versus Pro, Welke Vensters is Juist voor u?

  Winst 10 Huis Winst 10 Pro
Creeer en sluit me aan bij een domein (het werknetwerk) Nr Ja
BitLocker Nr Ja
Het beheer van het groepsbeleid Nr Ja
Extern bureaublad Nr Ja
Hyper-v (virtualisatie) Nr Ja
Toegewezen Toegang Nr Ja
Ondernemingswijze Internet Explorer Nr Ja
Windows Store voor Zaken Nr Ja
Vertrouwd opstarten Nr Ja
Windows Update voor Zaken Nr Ja
Max. gesteund RAM 128 GB 2 TB
 

 

Het Duits fqc-08922 DVD-Versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits 0Het Duits fqc-08922 DVD-Versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits 1Het Duits fqc-08922 DVD-Versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits 2

 

Contacteer ons: Fabrieksprijs en de Beste Dienst voor u.

E-mail: sales91@turingsource.com
Skype: sales91@turingsource.com
Productmarkeringen: Het Duits fqc-08922 DVD-versie Microsoft Windows 10 Prosoftwareoem Sleutel met 64 bits

 

Contactgegevens
Katherine

Telefoonnummer : +8617748673879

WhatsApp : +8613554871956