products

Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S. HK Pools Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Original Microsoft
Modelnummer: Vensters 7s
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Fabriek Verzegeld OEM pakket
Levertijd: In 48 uren na het ontvangen van overdracht
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: 10.000 PCs per Dag
Gedetailleerde informatie
Media: 32* 64bits Taal: Het Meertalige Engels,
druk uit: DHL/EMS Activering: online
Skype: sales91@turingsource.com Garantie: Leven
Hoog licht:

winst 7 software

,

vensters 7 verbeteringssoftware


Productomschrijving

Productartikel: Van computersoftwarewindows 7 Professionele SP1 (OEM) verzegelde het Systeembouwer met 64 bits DVD

@ Pak dat in origineel OEM pakket wordt verzegeld dat Schijf, COA en Productcode komt.

@ De productcode wordt nooit gebruikt, en zal 100% zonder een probleem activeren. Dit is OEM versie, NIET en détail.

@ Dit is niet alleen een verbetering, is dit volledige installatie.

Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie 0Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie 1Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie 2Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie 3


Productomschrijving
Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe personal computer voor wederverkoop. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de Vensterssoftware te verstrekken en kan niet naar een andere computer worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven die door Microsoft wordt verleend te zien gelieve ons dienstenaanbod volledig van het pakket „Kleinhandels“ product.
Het zoeken van uw productcode? De productcode is een 25 cijferkoord met een koppelteken tussen elk 5 cijfers. Het zal „Productcode“ vóór 25 cijfers zeggen of zal een beeld van een sleutel naast 10 cijfers met resterende 15 op de volgende hieronder lijn hebben. De productcode wordt over het algemeen gevestigd in de lagere linkerhoek van het DVD-geval, op de schijf zelf, of op een pamflet in de verpakking u ontving.

 

Gebouwd voor Zaken
Met Windows 7-Beroeps, minder murentribune tussen u en uw succes. U kunt vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-Wijze in werking stellen en gegevens met automatische steunen gemakkelijk terugkrijgen aan uw huis of bedrijfsnetwerk. U kunt ook met bedrijfsnetwerken verbinden moeiteloos en veiliger met Domein samen werkt. Met alle opwindende vermaakeigenschappen van Venstershome premium, is het een grote keus voor huis en voor zaken. De behoefte om veelvoudige talen op uw PC of hulp te gebruiken beschermt uw gegevens met verbeterde BitLocker-veiligheid?

Van computersoftwarewindows 7 verzegelde de Professionele SP1 (OEM) het Systeembouwer met 64 bits DVD Volledige Versie 4

Om het even welke vragen contacteren:

 

Of een bericht naar verzend ons via onderstaande Dialoog

 

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006