products

Van het Huis en Van bedrijfs computer het Digitale Office 2019 Uitgebreide Taalpakket Adobe CS6

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./HK/Singapore/Puerto Rico/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Original Microsoft
Modelnummer: Microsoft Uitgebreid Adobe CS6
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoosoem
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A, L/C
Levering vermogen: 100000 PC's / maand
Gedetailleerde informatie
Versie: Het Kleinhandelspakket van Microsoft Adobe Taal: Taalpak
Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied) Modelnummer: uitgebreide adobe photoshop cs6
Producten Status: Voorraad Type: Besturingssysteem
merk: Origineel Microsoft Guarnatee: Leven
Hoog licht:

downloadmicrosoft bureauhuis en zaken 2019

,

microsoft 2019 huis en zaken


Productomschrijving

Grafische het Ontwerpsoftware van computer Digitale Adobe, Uitgebreid Adobe CS6

 

vensterscomputersysteem: Microsoft Office-Toepassing:
vensters 10 prooem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2016/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 10 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2016-Huis en Bedrijfsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 8,1 prooem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Kleinhandelsversie van Office 365/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 8,1 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2013/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 8,0 prooem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2013-Huis en Bedrijfsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 8,0 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2013-Huis en Studentenversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 7 prooem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2010/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 7 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2010-Huis en Bedrijfsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 7 Ultraoem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2010-Huis en Studentenversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 7 ultra Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2007/PKC/USB/OEM/COA-Sticker

 

Adobe Uitgebreide Photoshop CS6 levert al weergave magisch in Photoshop CS6 plus 3D grafisch ontwerp en de beeldanalyse tools.* leidt gemakkelijk tot rijk 3D kunstwerk, en verbetert uw 3D scènes met schaduwen, verlichting, en animatie. Retoucheer beelden met uiterste precisie, controle, en snelheid. Creeer trillende video's en ontwerp om het even wat u kunt veronderstellen gebruikend intuïtieve hulpmiddelen. Schilder expressively en trek natuurlijk en. En word blazingly snelle prestaties met de Mercury-Grafiekmotor.

 

Adobe vindt hun bureaublad-app opnieuw uit om uw creatief proces naadloos, intuïtief te maken, en meer verbonden dan ooit. De nieuwste versie van Photoshop CC is beschikbaar slechts in Adobe Creative Cloud. Krijg toegang tot meer aangesloten hulpmiddelen en diensten met honderden alle nieuwe eigenschappen in Adobe Creative Cloud.

 

Adobe Photoshop CS6 is het industrie-standaardhulpmiddel voor het professionele digitale afbeelding uitgeven. De software van Adobe Photoshop CS6 levert zelfs nog meer weergave magische, nieuwe creatieve opties, en de Grafiekmotor van Adobe Mercury voor blazingly snelle prestaties. Retoucheer met nieuwe tevreden-Bewuste eigenschappen, en creeer superieure ontwerpen evenals films gebruikend nieuwe en re-ingebeelde hulpmiddelen en werkschema's.

De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC

Creeer om het even wat u kunt veronderstellen. Overal bent u.
De beste weergave en het ontwerp app van de wereld zijn bij de kern van bijna elk creatief project. Het werk over Desktop en mobiele apparaten om uw foto's, website en mobiele toepassingontwerpen, 3D kunstwerk, video's en meer tot stand te brengen en te verbeteren.

De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC

gehele nieuwe ervaring in digitaal ontwerp.
Zie hoe de recentste versies u snel helpen om het even welke inspiratie in het ongelooflijke werk met grote nieuwe eigenschappen voor Web en app ontwerp, fotografie en druk en grafisch ontwerp veranderen

De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC

Een moderne gebruikerservaring omvat robuuste aanrakingsmogelijkheden, een bijgewerkte UI en een klantgerichte toolbar en werkruimten.

De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC
Ontwerp die efficiënt artboards, een gestroomlijnde Ontwerpruimte, een verbeterd Glyph-paneel gebruiken en meer
De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC
Creeer mooie 2D samenstellingen die 3D modellen kenmerken. Verander gemakkelijk modellen van plaats en pas camerahoeken en verlichting aan.
De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC
Combineer veelvoudige beelden, verwijder voorwerpen en retoucheer foto's gebruikend een volledige reeks professionele fotografiehulpmiddelen.

Photoshop, nu met CreativeSync.
Photoshop maakt deel uit van Creative Cloud en komt met Adobe CreativeSync, zodat zijn uw activa altijd juist bij uw vingertoppen wanneer u hen nodig hebt. De CreativeSyncbevoegdheden uw Creative Cloud-Bibliotheken en Adobe-Voorraad, en het verbindt uw mobiel en bureaublad-app.

Photoshop, nu met CreativeSync.
Photoshop maakt deel uit van Creative Cloud en komt met Adobe CreativeSync, zodat zijn uw activa altijd juist bij uw vingertoppen wanneer u hen nodig hebt. De CreativeSyncbevoegdheden uw Creative Cloud-Bibliotheken en Adobe-Voorraad, en het verbindt uw mobiel en bureaublad-app.

Juiste activa waar u hen nodig hebt
Uw favoriete activa — beelden, kleuren, tekststijlen, borstels, meta-gegevens en meer — zijn allen beschikbaar binnen Photoshop.

Adobe-Voorraad
De toegang meer dan 45 miljoen curated, royaltyvrije foto's en grafiekrecht binnen Photoshop.

Nieuwe mobiele toepassingen
Breid de macht van Photoshop tot uw apparaten uit zodat kunt u productie-klaar ontwerpen en beelden overal tot stand brengen.

Maak nu iets.
Krijg de meesten uit Photoshop en Creative Cloud met onze recentste leerprogramma's voor grafisch ontwerp, fotografie, mobiel en Webontwerp en meer.

 

 

Photoshop CC (2015,1)

302015 NOV.
Nieuwe Creative Cloud-Bibliothekenmogelijkheden

Vind sneller tevreden door over uw bibliotheken en over Adobe-Voorraad te zoeken. Sleep en laat vallen activa aan en van het Lagenpaneel, voeg uw favoriete borstels toe en deel uw bibliotheek met anderen. En word tevreden in bibliotheken sneller met een nieuw bulkimportdialoogvenster.
Zie hoe het› werkt

Ontwerp Ruimte (Voorproef) verhogingen

Deze specifieke wijze stroomlijnt en optimaliseert verder ontwerpwerkschema's met een verenigde het bemonsteren ervaring, het efficiënte maskeren, robuust app en dwars-documentonderzoek en geïntegreerde laag en de partijuitvoer. De ontwerpruimte (Voorproef) biedt toegang tot Creative Cloud-Bibliotheken evenals naadloze beweging aan en van standaardphotoshop CC aan.
Zie hoe het› werkt

Doe meer met artboards

Gebruik artboard gidsen en netten om elementen, soortlagen door artboard voor gemakkelijkere visualisatie precies te plaatsen en snel nieuwe artboards toe te voegen aan documenten. Gebruik artboard voorkeur om de blik en het gevoel van uw documenten aan te passen.
Zie hoe het› werkt

Moderne gebruikerservaring op Desktop en aanrakingsapparaten

Bijgewerkte UI levert schoon en verenigbaar kijkt door Photoshop, en u kunt gemeenschappelijke taken snel uitvoeren gebruikend een nieuwe reeks gebaren op aanraking-toegelaten apparaten zoals Microsoft Surface Pro.

Klantgerichte toolbar en werkruimten

Maak Photoshop van u door uw toolbar aan te passen en veelvoudige toolbarconfiguraties te bewaren als delen van verschillende werkruimten. De inbegrepen werkruimten zijn gestroomlijnd om te geven u snel toegang hebben tot aan slechts de hulpmiddelen u wenst.

Breng 3D karakters in uw 2D ontwerpen

Creeer mooie samenstellingen die 3D modellen kenmerken en gemakkelijk camerahoeken en verlichting aanpassen. Het begin met een model in Adobe-Zekering CC (Voorproef) wordt gecreeerd, en is dan van toepassing stelt en animatie van 3D de Animatie (Voorproef) gebied het van Creative Cloud binnen het Eigenschappen paneel dat. De samengestelde tekens in om het even welk Photoshop-project van een lay-out aan een video, of drukken hen met een 3D printer. (Beschikbaar in slechts het Engels.)
Zie hoe het› werkt

Vind doopvonten sneller

Vind snel de doopvont u door individuele doopvonten als favorieten te meespelen nodig hebt. Versmal onderaan uw onderzoek door doopvonten door classificatie, als serif of zonder serif, of door gelijkenis te filtreren.

Voer sneller met meer controle uit

De het uitvoeren ervaring in Juni wordt geïntroduceerd levert nu snellere prestaties en betere compressie voor alle bestandsindelingen, vooral JPEG die; de capaciteit om dezelfde activa bij veelvoudige grootte uit te voeren; steun voor de sRGBuitvoer; en opties om meta-gegevens zoals auteursrecht in uw dossiers tijdens de uitvoer in te bedden.

Creatievere opties met SVG-de invoer

Dossiers van open en plaats de inheemse SVG — die rescale voor om het even welk grootteapparaat of om het even welke resolutie kunnen — in uw Photoshop-ontwerpen. Klik enkel het voorwerp tweemaal om het in Adobe-Illustrator uit te geven.

Vind snel juist glyph

Het Glyph-paneel laat u nu onlangs gebruikt uw glyphs en soort glyphs zien en opnemen voor sneller het doorbladeren.

Zie het grote beeld

De grensafwijking rekt de randen van een samengevoegd panorama in camera Ruwe 9,4 uit zodat moet u geen belangrijke details uit bebouwen. Nu kunt u de blik en het gevoel van uw volledig beeld bewaren, zelfs als uw samengevoegde pano transparante randen heeft.

Meer controle met Adobe-Camera Ruwe 9 verhogingen

Verwijder of voeg atmosferische nevel op specifiek gebied van uw foto's toe gebruikend de Lokale Aanpassingsborstel, de Radiale Filter en de Gediplomeerde Filter. Plus, gebruik de nieuwe Vogelperspectiefeigenschap om zoemen-in beelden te navigeren, en steun voor meer camera's en lenzen te krijgen.
Leer meer›

En zo veel meer

Omvat ook: De capaciteit om de positie van de typelaag in het Eigenschappen paneel te zien en uit te geven; reïntroductie van de Olieverffilter; de capaciteit resize de de Uitvoerdialoog; De connectiviteitsverbeteringen van de apparatenvoorproef; een vooraf ingestelde waarde van 16pt in het Tekengrootte dropdown menu; en meer.
Zie volledige versienota's

Contactgegevens
Frank

Telefoonnummer : +8613168007006

WhatsApp : +8613168007006