products

Echte Vensters 10 Zeer belangrijke Winst 10 van de Codecoa Sticker Propakoem met 32 bits/met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft COA
Modelnummer: Gloednieuwe
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T/T, WU, Geldgram, L/C, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: 10000pcs/maand
Gedetailleerde informatie
Versie: Kleinhandels/OEM Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans/Facultatief
Platform: USB flash drive De Afmetingen van productdimensionsproduct: 0.8 x 5.8 x 5.8 duim
Toepassing: Internationaal/Globaal Gebied Display: 800x600
Hoog licht:

de sleutel van het vensterproduct

,

Vensters 10 Proproductsleutel


Productomschrijving

Echte Vensters 10 Zeer belangrijke Winst 10 van de Codecoa Sticker Propakoem met 32 bits/met 64 bits

 

Systeemvereisten
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor met 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1.0
Vertoning: 800x600


Productdetails
Platform: USB-Flitsaandrijving | Uitgave: Pro
Productafmetingen: 0.8 x 5.8 x 5.8 duim
Het verschepen Gewicht: 1.6 ons
Het binnenlandse Verschepen: Momenteel, kan het punt slechts binnen de V.S. en aan APO/FPO-adressen worden verscheept. Voor APO/FPO-verzendingen, gelieve te controleren met de fabrikant betreffende garantie en steunkwesties.
Het internationale Verschepen: Dit punt komt niet in aanmerking voor het internationale verschepen. Leer meer
ASIN: B01019TDJ8
Punt modelaantal: Fqc-08788                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Doe vol vertrouwen dingen.
Vensters 10 werden ontwikkeld gebruikend 2feedback van miljoenen mensen, zodat kunt u zeker voelen dat Vensters 10 de manier werkt u het aan wilt. Bovendien, blijven de Vensters 10 hulp u huidig voor een zorg-vrije ervaring met de grootste eigenschappen en onze recentste bescherming tegen virussen, die en malware phishing.

 

Een Web dat de manier werkt u doet.
        
Neem verder uw gokken.
Grote Xbox-titels, het Levende beste van Xbox, en uw Xbox-gemeenschap, verwezenlijkingen, en spelinzameling via Xbox app. U kunt uw Xbox-controlemechanisme en stroom Xbox Één zelfs gebruiken spelen op uw huisvensters 10 PC, laptop, of tablet.

(1) doe dingen over uw apparaten. Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije bergruimte.    Doe magisch dingen. Cortana

(2) is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.


Nagelnieuwe browser is groot voor het krijgen van dingen gedaan online. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen; u zult ook van houden lezend online artikelen vrij van afleiding. De adresbar geeft u personaliseerde aanbevelingen om u aan uw online bestemming snel te worden.
(1) eigenschappen slechts beschikbaar in gesteunde spelen in de Levende gesteunde landen van Xbox. Zie Xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in het spel van het de steun dwars-apparaat van 2015; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox Één vereist (afzonderlijk) verkochte netwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud voor multiplayerspel op Xbox dat ook wordt vereist. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders.


(2) Cortana beschikbaar in uitgezochte wereldmarkten bij lancering. De Cortanaervaring kan door gebied en apparaat variëren.


 

Doe vol vertrouwen dingen. 
Vensters 10 waren het ontwikkelde gebruiken terugkoppelen van miljoenen mensen, zodat kunt u zeker voelen dat Vensters 10 de manier werkt u het aan wilt. Bovendien, blijven de Vensters 10 hulp u huidig voor een zorg-vrije ervaring met de grootste eigenschappen en onze recentste bescherming tegen, virussen, het phishing en malware.
 

Een Web dat de manier werkt u doet.
Nagelnieuwe browser is groot voor het krijgen van dingen gedaan online. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen; u zult ook van houden lezend online artikelen vrij van afleiding. De adresbar geeft u personaliseerde aanbevelingen om u aan uw online bestemming snel te worden.
 

Neem verder uw gokken.
Grote Xbox-titels, het Levende beste van Xbox, en uw Xbox-gemeenschap, verwezenlijkingen, en spelinzameling via Xbox app. U kunt uw Xbox-Controlemechanisme en stroom Xbox Één zelfs gebruiken spelen op uw huisvensters 10 PC, laptop, of tablet.
 

Doe dingen over uw apparaten.
Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije inbegrepen bergruimte.
 

Doe magisch dingen.
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.
 
*Features slechts beschikbaar in gesteunde spelen in Xbox levend-Gesteunde landen, zien xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in het spel van het de steun dwars-apparaat van 2015; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; Het stromen met multiplayer van Xbox Één vereist (afzonderlijk) verkochte thuisnetwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud voor multiplayerspel op Xbox dat ook wordt vereist. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders.
** Cortana beschikbaar in uitgezochte wereldmarkten bij lancering. De Cortanaervaring kan door gebied en apparaat variëren.
Getoond pre-versieproduct, voor wijzigingen vatbaar. Afzonderlijk verkochte Apps.


Microsoft zal Vensters 10 in de loop van de maand vrijgeven. Het is niet sinds lang de bedrijf geopenbaarde verschillende uitgaven van zijn aanstaande besturingssysteem. Het prepping voor de lancering van Vensters 10 Pro en Vensters 10 nu Huis - de twee varianten van het Desktopplatform - op 29 Juli. Wanneer dat gebeurt, welke versie zou moeten u voor opteren?

In tegenstelling tot Vensters 7 (ook waar voor verscheidene andere Venstersversies), komt Vensters 10 - het Desktopbesturingssysteem - in slechts twee varianten voor de gebruikers van het Desktophuis. Het bedrijf heeft van zeven verschillende aroma's voor zijn Desktopbesturingssysteem aan enkel twee afgezwakt. Van de twee uitgaven, Vensters 10 heeft Pro, aangezien u kunt verondersteld hebben, meer eigenschappen.

Maar in tegenstelling tot Vensters 7 en 8.1, waarin de basisvariant duidelijk met minder eigenschappen dan zijn professionele tegenhanger werd verlamd, pakt Vensters 10 Huis in een grote reeks nieuwe eigenschappen in die de behoeften van de meeste gebruikers zouden moeten voldoende zijn.

 

Wat u met Vensters 10 Huis krijgen
Vensters 10 Huis is de basisvariant van Vensters 10. Het komt met een aantal nieuwe eigenschappen met inbegrip van het opgeknapte Beginmenu. Het bedrijf besliste het van Vensters 8 drie jaar weg te hakken geleden, maar op de populaire vraag, maakt deze eigenschap een terugkeer aan het Desktopbesturingssysteem. U wordt ook een volwaardige versie van Cortana, de digitale stemmedewerker vroeger uitsluitend beschikbaar op Vensterstelefoon. Buiten dat, wordt de Huisuitgave ook u voorkomt als Batterijspaarder, TPM-steun, en van de de biometrieveiligheid van het bedrijf de nieuwe geroepen Vensters Hello eigenschap.

De batterijspaarder, voor onbekend die, is een eigenschap die tot uw systeem meer efficiënte macht maakt. Het doet dit door de achtergrondactiviteit op het apparaat te beperken. Een TPM is een microchip die extra security-related functies aanbiedt. Vele motherboard fabrikanten installeren TPM-spaander op hun apparaat. Microsoft verzekert dat als uw motherboard die spaander heeft, Vensters 10 Huis steun voor het zullen verlenen.

De huisgebruikers zullen ook de nagelnieuwe Virtuele Desktopsoptie kunnen gebruiken en de Breuk staat eigenschap met maximaal 4 apps op het één scherm bij. Voorts kunnen zij een roes aan Continuum ook geven, een vlaggeschipeigenschap van Vensters 10 die u snel van Desktopwijze op tabletwijze laat overschakelen. U wordt ook verleend met Microsoft-Rand, gloednieuwe browser in stad.

De huisuitgave steunt ook in aanmerking komend Windows Update - aan winkelhaak automatische updates van Microsoft - en verstrekt ook veiligheidsmaatregelen zoals Microsoft-Paspoort. De voornoemde eigenschappen zouden de rekening van gemiddelde Joe moeten passen aangezien het bedrijf alle essentiële kenmerken in de basisvariant verstrekt.

Nochtans, als u voor verfijndere bescherming hunkert naar, of als uw werk eigenschappen zoals steun voor zij-lading van zaken apps vereist, kon de Huisuitgave een weggaan om worden gewenst, en u bent beter weg met de Prouitgave.

Wat u met Vensters 10 Pro krijgen
De prouitgave van Vensters 10, naast de eigenschappen van elk van Huisuitgave, biedt verfijnde connectiviteit aan en de privacyhulpmiddelen zoals Domein sluiten zich aan, groeperen Beleids bij Beheer, Bitlocker, Ondernemingswijze Internet Explorer (EMIE), Toegewezen Toegang 8.1, Verre Desktop, Cliënt hyper-V, en Directe Toegang.

 

Toegewezen Toegang 8.1, bijvoorbeeld, staat u toe om gebruikersrekeningen te sluiten en hen te verhinderen tot specifieke apps toegang te hebben. BitLocker, anderzijds, is één van krachtigste de schijf-encryptie hulpmiddelen op Vensters. Het laat u uw externe USB-Aandrijving coderen. U wordt ook hulpmiddelen die naadloze connectiviteit terwijl zich het aansluiten van bij Azuurblauwe Actieve Folder, en een Bedrijfsopslag voor Vensters 10 vergemakkelijken. Zo zou u de Prouitgave in plaats daarvan moeten worden?

 

Het allen komt neer over dit: hebt u eigenschappen nodig zoals Cliënt hyper-V, wat een ingebouwde virtualisatieoplossing in Vensters is. Vereist uw werk u om met een Venstersdomein te verbinden? Als ja, zou u de Prouitgave moeten kopen. Anders, is de Huisuitgave wat u nodig hebt.

 

Voorbij Huis en Pro
Terwijl Vensters 10 Huis en Pro directe wegen voor kleinhandelsgebruikers zijn, zijn er andere varianten van Vensters 10 ook zoals Vensters 10 Onderneming en Vensters 10 Student. De ondernemingsuitgave, aangezien u kunt verwachten, moet de eisen van middelgrote en grote organisaties ontmoeten. Het komt met verfijndere eigenschappen zoals Apparatenwacht, die een bedrijf de capaciteit om onderaan apparaten geven te sluiten. In tegenstelling tot de andere twee Vensters zullen 10 Uitgaven, echter, de Ondernemingsvariant niet voor verkoop in detailhandels beschikbaar zijn. In plaats daarvan, zal het door volume verlenen van vergunningen worden verkocht. 

 

Vensters 10 wordt Onderwijsuitgave ontworpen voor scholen - studenten, leraren, personeel, en beheerders. De uitgave komt met het grootste deel van de eigenschap van de Ondernemingsuitgave. Het ook niet zijn=zal= beschikbaar op verkoop bij detailhandels, niettemin, en zal wordt gezaaid uit door academisch volume verlenen van vergunningen. 

Sprekend van andere Vensters 10 uitgaven, hebben wij ook Mobiele Vensters 10, en Vensters 10 Mobiele Onderneming. Zoals hun namen voorstellen, zowel worden ontworpen om te machtigen smartphones als niet het Desktopplatform. Microsoft geeft ook Vensters 10 Kern vrij, een besturingssysteem voor Internet van Dingenapparaten.

 

Als u ook noemenswaardig bent bevordert dat als u reeds hebt een legit exemplaar van Vensters 7 hebben Aanzet, Vensters 7 Huis Basis, Vensters 7 Huispremie, of Vensters 8.1, u een vrije verbetering aan Vensters 10 Huis zullen krijgen. De bestaande legit gebruikers van Vensters 7 Pro, Uiteindelijke Vensters 7, of Vensters 8.1 zullen Pro een vrije verbetering aan Vensters 10 Pro krijgen.

Tarifering 
Als u een nieuwe gebruiker bent, zullen Vensters 10 Huis u terug door Rs plaatsen. 7.999, terwijl Vensters 10 Pro Rs zullen kosten. 14.999. Alternatief, als u reeds op Vensters 10 Technische Voorproef bent, kunt u blijven van alle eigenschappen van het nieuwe besturingssysteem kostenloos genieten zolang u een Microsoft-rekening (de e-mailrekening met Vooruitzichten of leeft) en opteren-binnen voor toekomstige pre-versieupdates op of de Snelle of Langzame cyclus hebt.


Download bijgewerkt Gadgets 360 app voor Androïde en iOS om met het recentste technologie-nieuws, de productoverzichten, en de exclusieve overeenkomsten op populaire mobiles te blijven.

Markeringen:  Laptops, Microsoft, PC, Vensters, Vensters 10, Vensters 10 Onderwijs, Vensters 10 Onderneming, Vensters 10 Huis, Mobiele Vensters 10, Vensters 10 Pro, Vensters 7, Vensters 8

 

 

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006