products

Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem de Doos Echte Sleutel met 64 bits van Microsoft van de Paksoftware Kleinhandels

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./Singapore/Ierland /Germany
Merknaam: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Pro
Min. bestelaantal: 10-25 PCs
Prijs: Contact our sales
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos
Levertijd: Binnen 1-3 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, WU, Geldgram, Western Union
Levering vermogen: 5000pcs/Week
Gedetailleerde informatie
Versie: Microsoft Windows 10 Pro-pakket Media: USB
Taal: Veelvoudige Taal Waarborg: Het levenstijd
Merk: Microsoft Status: Beschikbaar
Verzending: DHL/FedEx Betalingswijze: Bankoverdracht, Western Union
Hoog licht:

vensters 10 prooem pak met 64 bits

,

Meertalige vensters 10 prooem pak

,

Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem


Productomschrijving

 

Echt Microsoft Windows het 10 Pro/Professionele Engels/het Frans/Hongaar

 

 

Productinleiding

 

 

1. Gloednieuw in fabriek verzegeld pakket.
2. 100% de originele sleutel kan zijn actived online en verifieerden.
3. 32 DVDs met 64 bits omvatten de volledige taal van version.pack en CD-: Engels
4. Lever van voorraad
5. Goedkeurend passen meer soorten COA voor u aan indien nodig, verstrekken goede kwaliteit en kortingssoftwareverkoop. Wij zijn uw beste chooice voor microsoft de leverancier van de nutssoftware, grafische de softwarefabriek van Adobe, Microsoft-vensters en bureausoftware op verkoop.
6. Wij hebben ook Vensters 10 pro Engelse fessional, Frans, de Spaanse, Poolse, Turkse, Italiaanse, Portugese taalversie van Korea. Als u wilt kopen, gelieve ons nu te contacteren.

 

 

Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem de Doos Echte Sleutel met 64 bits van Microsoft van de Paksoftware Kleinhandels 0Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem de Doos Echte Sleutel met 64 bits van Microsoft van de Paksoftware Kleinhandels 1

 

 

Andere Keus:

vensterscomputersysteem: Microsoft Office-Toepassing:
vensters 10 prooem Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Bureau2021professional Kleinhandelsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 11 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere Office 2019-Huis en Bedrijfsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 7 pro Kleinhandels Engels met 64 bits/Frans/Arabisch/Spaans/andere De Professionele Kleinhandelsversie van Office 2019/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
het Besturingssysteem van de venstersserver:  
Versie/Arabisch/Spaans/andere van de Windows Server 2012onderneming het de Kleinhandels Versie/Arabisch/Spaans/andere van de Windows Server 2016norm het de Kleinhandels
Versie/Arabisch/Spaans/andere van de Windows Server 2019norm het de Kleinhandels Versie/Arabisch/Spaans/andere van de Windows Server 2022norm het de Kleinhandels

 

Producteigenschappen

 

 

1. Voordelen voor uw zaken:
- Sluit me aan bij uw Domein: U kunt met uw zaken of schooldomein of Azure Active Directory verbinden om netwerkdossiers, servers, printers, en meer te gebruiken.
- Verbeterde encryptie: Breng extra veiligheid met BitLocker ertoe helpen uw gegevens met encryptie en veiligheidsbeheer beschermen.
- Verre login: Vensters 10 laat u aan login met Extern bureaublad om uw Propc binnen te ondertekenen en te gebruiken terwijl thuis of op de weg toe.
- Virtuele machines: Creeer en stel virtuele machines met hyper-V in werking zodat kunt u meer dan één besturingssysteem op zelfde PC tegelijkertijd in werking stellen.
- Uw apps in de Opslag: Vensters 10 laat u uw eigen privé app sectie in de Windows Store voor geschikte toegang tot bedrijftoepassingen tot stand brengen.
Het is de Vensters u, slechts betterbr> Huisvriend en beter dan ooit kent
Vensters 10 is vertrouwd en makkelijk te gebruiken, met veel gelijkenissen aan Windows 7 met inbegrip van het Menu Start. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt.

 

2. Dit combineert de sterke punten van Windows 8 met Windows 7.
Miljoenen mensen gebruiken reeds Vensters 10. Het Programma van de Venstersinsider is een globale gemeenschap van ventilators die van Vensters houdt en wil helpen het beter maken. De insiders zien het besturingssysteem in zijn vroegste stadia, en spelen een rol in het vormen van het. Hun koppel ooit heeft bijgedragen tot de beste Vensters terug.
Leer meer over het zijn een deel van de gemeenschap van de Venstersinsider.

 

A.It is hoe doen gedaan wordt


B. Maak tot het Webwerk de manier u doet
Microsoft-de Rand laat u zich snel van het doorbladeren aan het doen bewegen. Write1 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding en bewaren uw favoriet leest later voor geschikte toegang.

 

C. helpt Multi-doing u „sneller gedaan“ worden
Word sneller gedaan door uw Desktop beter te leiden. Breek tot vier dingen tegelijkertijd op het één scherm en creeer virtuele bureaubladen wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel wilt groeperen.
Deze Vensters zullen absoluut de andere Venstersversies uit het water blazen.

 

D. Cortana's gekregen uw rug
Cortana, de persoonlijke digitale medewerker van Microsoft, komt aan PC en tablet, voor het eerst met Vensters 10.
Cortana leert uw voorkeur om relevante aanbevelingen, snelle toegang tot informatie, en belangrijke herinneringen te verlenen. De interactie is natuurlijk en gemakkelijk via het spreken of het typen, met geavanceerde eigenschappen aan controle Cortana voor meer betrouwbaarheid en transparantie.

 

E. flexibiliteit om te werken hoe u wilt
De nieuwe Windows Store is de één plaats voor al uw favorieten
Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en download grote vrije en betaalde digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, gemakkelijk films en TV programma's.

 

F. Xbox komt aan Vensters
De grootste Xbox-Levende concessies en het beste van Xbox komen aan Vensters 10. De beginopname gameplay in seconden, concurreert met consolespelers en stroomspelen van uw Xbox One aan om het even welke Vensters 10 PC in uw huis.
Sorteren van verwezenlijkingen die u reeds bij de bovenkant van de pagina hebt was zeer slim. - Venstersinsider
Grote ingebouwde apps die over uw apparaten werken
Vensters 10 komt met grote ingebouwde apps4 zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, Films & TV. En deze apps gebruiken OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.


De tegel van G. Apps voor Kaarten
Kaarten
Foto's
Post
Muziek
Films & TV
OneDrive

 

H. Het beste scherm is altijd dat u bent
Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan al aanrakingspcs en het tablets.5 te kijken
Het introduceren van eerste smartphone met PC-Gelijkaardige macht
Verbind met een monitor, een muis en een toetsenbord om uw die Vensters 10 te gebruiken telefoon zoals een PC voor het krijgen van dingen of project aan het groot-scherm voor groot-tijdvermaak worden gedaan.

Nota: Het continuum voor telefoons zal beschikbaar op uitgezochte nieuwe premietelefoons zijn die spoedig komen.
Sta met uw apparaat in wisselwerking nochtans wilt u
De aanraking, type, schrijft of spreekt: de keus is van u zodat kunt u gebruiken welk de werkenbeste ook voor wat u doet.

Toon uw apps en inhoud prachtig op elk apparaat. Het beste scherm is altijd u bent, omdat de Vensters uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen. U kunt zelfs van tablet in Desktopwijze veranderen wanneer u wilt – het uw scherm zal u een vlotte overgang en een mooie vertoning geven.

 

I. ingebouwde Bescherming voor uw zaken
De vensters 10 hulp u beschermen uw gegevens en apparaten met flexibiliteit en controle, zodat missen uw zaken geen sloegen, zelfs als onverwacht gebeurt.
De hulp beschermt uw gegeven-gelijk als u uw apparaat-dank aan dossier en schijfencryptie verliest. Beweging voorbij wachtwoorden met biometrische authentificatie, en rust gemakkelijker met antiphishing en anti-anti-malwarevorderingen.
Met eigenschappen zoals Vensters Hello en Microsoft-Paspoort, maakt Microsoft het gemakkelijker om biometrie en multifactorauthentificatie goed te keuren die een gebruikersvriendelijke manier verstrekken om zich van wachtwoorden voor eens en voor altijd te verwijderen.

 

J. ingebouwde Bescherming voor uw zaken
Vensters 10 wordt ontworpen voor het bedrijfsleven van vandaag - waar de mobiliteit primordiaal is. Gebruik het voor uw moderne dunne en lichte notitieboekjes en 2 in-1s die van tabletten in laptops, aan feather-light tabletten, en al manier aan telefoons omzetten.

 

 

Voor Echte Vensters 10 Proproductcode:


100% echte Vensters 10 Proproductcode.
Activeer zowel 32 als versie met 64 bits.
Steun etc. al talenversie, met inbegrip van het Engels, het Duits, Japanner, het Frans, Chinees, het Spaans.
De steun Microsoft werkt online bij.
Één Sleutel voor Één Computer. Wanneer u de Besturingssystemen of de Toepassingssoftware in dezelfde computer opnieuw installeert, kunt u zelfde Sleutel gebruiken opnieuw te activeren.
Slechts voor Echte Versie. Niet voor Sleep, OEM, Bèta en niet Echte Versie.

 

 

Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem de Doos Echte Sleutel met 64 bits van Microsoft van de Paksoftware Kleinhandels 2

Veelvoudige Taalvensters 10 Prooem de Doos Echte Sleutel met 64 bits van Microsoft van de Paksoftware Kleinhandels 3

Echt Microsoft Windows het 10 Pro/Professionele Engels

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006