products

Online Activeringsvensters 10 Zeer belangrijke Gediplomeerde met 64 bits van Microsoft van de Code Provergunning

Basisinformatie
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft COA
Modelnummer: Gloednieuwe
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T/T, WU, Geldgram, L/C, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: 10000pcs/maand
Gedetailleerde informatie
Platform: DVD Media: met 64 bits
Afmetingen: 0.8 x 5.8 x 5.8 duim Garantie: Het levenstijd voor activeringspunten
Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Hoog licht:

de sleutel van het vensterproduct

,

Vensters 10 Proproductsleutel


Productomschrijving

Gediplomeerde Online de Activeringsvensters met 64 bits 10 van Microsoft provergunning

 

 

Productdetails

Platform: USB-flashstation | Uitgave: Pro
Productdimensies: 0,8 x 5,8 x 5,8 duim
Het verschepen Gewicht: 1,6 ons
Het binnenlandse Verschepen: Momenteel, kan het punt slechts binnen de V.S. en aan APO/FPO-adressen worden verscheept. Voor APO/FPO-verzendingen, gelieve te controleren met de fabrikant betreffende garantie en steunkwesties.
Het internationale Verschepen: Dit punt komt niet in aanmerking voor het internationale verschepen. Leer meer
 


 

 

vensters 10 prodetails:

Als u aan Vensters 10 op uw PC of tablet wilt bevorderen, is hier de minimumhardware u zult wensen. Lees verder hieronder om over de extra factoren te leren die upgradeability beïnvloeden. Recentste OS: Zorg ervoor u de laatste versie van of Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stelt. Weten welke niet versie u in werking stelt? Controleer hier om te weten te komen. Behoefte om de laatste versie te downloaden? Klik hier voor Vensters   7 SP1 of Vensters  8,1 Update. Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor Harde schijfruimte met 64 bits: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS Grafiekkaart met 64 bits: DirectX 9 of later met de bestuurdersvertoning van WDDM 1,0: 800×600

 

Online Activeringsvensters 10 Zeer belangrijke Gediplomeerde met 64 bits van Microsoft van de Code Provergunning 0

 

Hoe te om Vensters 10 te activeren

Activeren van Vensters 10 die een productcode gebruiken is gemakkelijk. Om dit te doen, zult u of echte Vensters moeten kopen 10 productcodes of vrije productcodes vinden. Zodra u echte productensleutels hebt, kunt u doorgaan en uw Vensters 10 activeren.

Lees voor meer informatie over het activeren van Vensters 10 verder.

 

Hoe te van Windows 7 of 8 aan Vensters 10 te bevorderen

Als uw computer een geactiveerde versie van Windows 7 in werking stelt, kunnen 8, of 8,1, u aan Vensters 10 kostenloos bevorderen. Hier zijn de stappen u moet volgen:

Stap 1: Bezoek de Microsoft-website

Stap 2: Gebruik het onderzoekshulpmiddel op de website aan onderzoek naar Vensters 10 verbetering

Stap 4: U zult aan een pagina met verscheidene versies van Vensters 10 navigeren

Stap 5: Kies de versie u de verbeteringsopties installeren en wilt klikken

Stap 6: De download zal beginnen en zal automatisch installeren op de achtergrond

Als u geen geactiveerde versie van de vorige Vensters hebt, kunt u Vensters 10 ISO downloaden. Dan activeer Vensters 10 OS gebruikend de productensleutels op deze pagina. U kunt een productcodevinder ook gebruiken om uw productcode te halen. Maar deze methode werkt slechts als u een echte productcode had.

Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van Microsoft Windows 10 Beroeps. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is fqc-08788.
Installeer 32/64-beetje Vensters 10 Probesturingssysteem van Microsoft op uw notitieboekje of Desktop om het met een hybride Menu Start, Microsoft-browser van het Randweb, en een persoonlijke medewerker van Cortana te verbeteren. Vensters 10 wordt Pro ontworpen om aan de behoeften van bedrijfs en huisgebruikers te voldoen. Naast alle eigenschappen die in Vensters 10 Huis worden gevonden, komt de Proversie ook met Bitlocker, Extern bureaublad, Cliënt hyper-V, en meer. Bitlocker beschermt de gegevens over uw harde aandrijving en andere opslagapparaten, die in milieu's kritiek zijn waar het gevoelige gegeven moet veilig worden gehouden. Voor de toegang tot van het collectieve netwerk, kunt zich u bij een Domein evenals login binnen ver met Vensters 10 aansluiten Pro.

 

Nota:

 

ECHTE VENSTERS 10 PROlevensleutel MET DOWNLOADverbinding

- ELKE VERGUNNINGSsleutel IS VOOR ÉÉN SLECHTS COMPUTER

- HET PRODUCT DAT WIJ ZIJN VOLLEDIG, OEM, MULTItaal, 32 EN VERSIES HEBBEN AANGEBODEN MET 64 BITS DIE KOMEN MET EEN ECHTE VERGUNNINGSsleutel

 

 

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006