products

Het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en Vermelde de Partner van de Versielidstaten van de Bedrijfsproductcodekaart PKC

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Gemaakt in USA/Ireland/Turkey/HK of zoals aangepast
Merknaam: Microsoft
Certificering: MS partner
Modelnummer: Het Huis en de Zaken van Office 2019
Min. bestelaantal: 5 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde kleinhandelspakket
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, T/T, Western Union
Levering vermogen: 10000 PCS/MAAND
Gedetailleerde informatie
Type: Het Huis en de Zaken van Office 2019 status: Gloednieuwe
Pakket: Als Beelden Garantie: 100% online activering
Activering: online Levertijd: 3 werkdagen
Hoog licht:

microsoft huis en bedrijfs 2019 download

,

microsoft 2019 huis en zaken


Productomschrijving

De het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en versie van de Bedrijfsproductcodekaart PKC

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2019?

Office 365 is een abonnement dat met premie apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Uitgever, en Toegang komt (Uitgever en Toegang beschikbaar op PC slechts). Apps kunnen op veelvoudige apparaten, met inbegrip van PCs, Macs, iPads, iPhones, Android-tabletten, en Android-telefoons worden geïnstalleerd. Office 365 komt ook met de diensten zoals 1TB van OneDrive-opslag, 60 Skype-notulen per maand, en Microsoft-praatje en telefoonsteun. Met een abonnement, krijgt u de laatste versies van apps en ontvangt automatisch updates wanneer zij gebeuren.

Office 2019 is een éénmalige aankoop die met klassieke apps zoals Word, Excel, en PowerPoint voor PC of MAC komt, en omvat om het even welke diensten niet die met een Office 365-abonnement komen. De éénmalige aankopen hebben geen verbeteringsoptie, wat betekent als u om aan de volgende belangrijkste versie van plan bent te bevorderen, u zullen moeten het aan volledige prijs kopen.

Office 2016-HB Eigenschappen

De hoofdzaak om het gedaan allen te krijgen. Het Office Home en de Zaken 2019 zijn voor families en kleine ondernemingen die klassiek Bureau apps en e-mail willen. Het omvat Word, Excel, PowerPoint, en Outlook voor Vensters 10. Een éénmalige aankoop die op 1 PC of MAC voor gebruik thuis of het werk wordt geïnstalleerd.

 

 

Wat binnen bureau 2019 huis en zaken is:

  • Microsoft Office-Huis en Bedrijfs 2019 Productcodekaart - 1 PC

Het Office Home & de Zaken 2019 verstrekken de essentiële hulpmiddelen u, uw ideeën vangen analyseren en moet organiseren. Beschikbaar voor studenten, faculteit, en personeel die klassiek Bureau apps en e-mail willen die op één computer voor gebruik thuis of het werk wordt geïnstalleerd. Het is een éénmalige aankoop die Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook omvat.

 

Excel

Het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en Vermelde de Partner van de Versielidstaten van de Bedrijfsproductcodekaart PKC 0

Outlook

Het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en Vermelde de Partner van de Versielidstaten van de Bedrijfsproductcodekaart PKC 1

Power Point

Het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en Vermelde de Partner van de Versielidstaten van de Bedrijfsproductcodekaart PKC 2

Word

Het zeer belangrijke Huis van Kaartoffice 2019 en Vermelde de Partner van de Versielidstaten van de Bedrijfsproductcodekaart PKC 3

 

 

Office Home & Zaken 2019, Office Home & Student 2019

De opstelling en installeert Aan opstellingsbureau voor het eerst, bezoek www.office.com/setup en volg de instructies op het scherm.
Systeemvereisten Zie de pagina van systeemvereisten.
Beheer uw rekening Zodra u opstellingsbureau hebt, kunt u uw rekening in www.office.com/myaccount beheren.
Verenigbaarheid met vroegere versies Krijg meer details waarover de Bureauversies worden gesteund.
Taalopties De lijst van talen vinden dat het Bureau binnen beschikbaar is, zie FAQ. Het bureau verstrekt eenvoudige en rendabele oplossingen voor meertalige individuen, families, en kleine ondernemingen. Voor meer informatie zie www.office.com/language.
Bureau op apparaten
PC: Het Huis & de Student van Office 2019 omvatten Word, Excel, PowerPoint, en OneNote. Het Huis & de Zaken van Office 2019 omvatten Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook. Vereiste vensters 10.
 
MAC: Office 2019 voor het Huis & de Student van MAC omvat Word, Excel, PowerPoint, en OneNote. Office 2019 voor het Huis & de Zaken van MAC omvat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en Outlook. Office 2019 voor MAC wordt gesteund op de twee meest recente versies van MAC OS.
Meer informatie Leer over &business 2019 van het bureauhuis en bureauhuis & student 2019
 
 
 
FQA?

 

Het Hoe kan ik weet of kunnen mijn computer/mobiel apparaat/browser Bureau in werking stellen?

 

Om te zien of kunnen uw computer, mobiel apparaat, en/of browser Bureau in werking stellen, alstublieft de looppasvereiste van bureausystemen bezoeken.
 

 

Heb ik internettoegang nodig om Bureau in werking te stellen?

De internettoegang wordt vereist om Bureau te installeren en te activeren, maar Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint niet te gebruiken zodra u deze volledig geïnstalleerd op uw computer hebt.

 

Contact skype sales91@turingsource.com voor nadere informatie nu

 

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006