products

Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland/de V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: Original Microsoft
Modelnummer: Windows 7 Professional
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Fabriek Verzegeld OEM pakket
Levertijd: In 48 uren na het ontvangen van overdracht
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 100.000 PCs per Dag
Gedetailleerde informatie
Versie: OEM Versie Media: 64 / 32 beetjes
Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans /Japanese Het verschepen: Door de lucht
Druk uit: DHL/EMS/UPS/Fedex/TNT Het verschepen Kosten: Vrij
Hoog licht:

winst 7 software

,

vensters 7 verbeteringssoftware


Productomschrijving

Origineel Windows 7-Softwareoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning

Wat is OEM Software?

 

OEM tribunes voor Origineel Materiaalfabrikant. OEM, wanneer gebruikt om software te beschrijven, wordt gebruikt om die versie van de software te onderscheiden die met specifieke hardware van dat zelfde die softwarepakket gebundeld wordt op zijn wordt verkocht zoals een kleinhandelspakket.

 

 

De productcode kan gebruikte zowel persoonlijk of/commercieel zijn handelsruimte. Kan op zelfde PC worden geactiveerd na het opnieuw invoeren, kan met Microsoft.It worden gecontroleerd is wettigheid en echte controle. 100% authentiek!

 

Wij zijn professionele globale softwarefabrikant in Chian, zijn wij geen reseller, als u slimme koper bent, u weten welke men beter is, en ik weet u genoeg slim bent te beslissen. 

 

Wij verkopen geen binnendrongen in een beveiligd computersysteem, gebarsten producten. Deze software en vergunning zijn Origineel Microsoft. Het is gloednieuw en ongebruikt. Het had geïnstalleerde nooit Ben, geactiveerd, of de geregistreerde Toekomstige Steun is GEWAARBORGD aangezien wij, niet part-time online doen!

 

Wij zijn NIET de soort die de verkoop heeft gemaakt, dan geven geen vloek over u!

 

Wij geven om u na verkoop! Wij zullen u zoveel mogelijk helpen. U krijgt de UITSTEKENDE Steun VAN WERELDKLASSE, goed met een waarde van het!!

Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning 0Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning 1Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning 2Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning 3


Productomschrijving
Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe personal computer voor wederverkoop. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de Vensterssoftware te verstrekken en kan niet naar een andere computer worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven door Microsoft wordt verleend te zien gelieve ons dienstenaanbod dat volledig van het pakket „Kleinhandels“ product.
Het zoeken van uw productcode? De productcode is een 25 cijferkoord met een koppelteken tussen elk 5 cijfers. Het zal „Productcode“ vóór 25 cijfers zeggen of zal een beeld van een sleutel naast 10 cijfers met resterende 15 op de volgende hieronder lijn hebben. De productcode wordt over het algemeen gevestigd in de lagere linkerhoek van het DVD-geval, op de schijf zelf, of op een pamflet in de verpakking u ontving.

 

Gebouwd voor Zaken
Met Windows 7-Beroeps, minder murentribune tussen u en uw succes. U kunt vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-Wijze in werking stellen en gegevens met automatische steunen gemakkelijk terugkrijgen aan uw huis of bedrijfsnetwerk. U kunt ook met bedrijfsnetwerken verbinden moeiteloos en veiliger met Domein samen werkt. Met alle opwindende vermaakeigenschappen van Venstershome premium, is het een grote keus voor huis en voor zaken. De behoefte om veelvoudige talen op uw PC of hulp te gebruiken beschermt uw gegevens met verbeterde BitLocker-veiligheid?

Origineel SSD-Solid-staten driveoem Pakket 1 DVD & Zeer belangrijke het Levenwaarborg van de Codevergunning 4

 

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006