products

OEM Vensters 11 Provergunningsbesturingssysteem voor Bedrijfskopers

Basisinformatie
Place of Origin: Ireland
Merknaam: MS
Minimum Order Quantity: 10
Prijs: contact us
Packaging Details: USB retail box
Levertijd: Binnen 3 dagen
Payment Terms: bank transfer,WU
Gedetailleerde informatie
Compatibiliteit: Compatibel systeem met Vensters 10 systeem vereisten: 1GHz bewerker of sneller; 2GB RAM; 20GB beschikbare vasteschijfruimte; 800x600 beeldschermresolutie
Type: Besturingssysteem Productnaam: Vensters 11 Prooem
Kleur: blauw editie: OEM
Platform: Vensters Eigenschappen: Beveilig, Bijgewerkt en Persoonlijker met Krachtige Nieuwe Eigenschappen
Hoog licht:

OEM Vensters 11 Provergunning

,

1 gebruikersvensters 11 Provergunning


Productomschrijving

Productomschrijving:

Microsoft Windows 11 Prooem is een krachtig besturingssysteem dat wordt ontworpen om een verbeterde gebruikerservaring te verstrekken. Het komt in een heldere blauwe kleur en is een officiële Productondersteuning van Microsoft. Met Vensters 11 zal de Provergunning, u tot de volledige waaier van eigenschappen kunnen toegang hebben die dit besturingssysteem moet aanbieden. U zult ook uit de recentste veiligheid en prestatiesupdates kunnen voordeel halen. Met deze OEM versie, zult u van een waaier van eigenschappen zoals een beter gebruikersinterface kunnen profiteren, betere prestaties, en meer. Met Vensters 11 Pro, zult u tot de recentste toepassingen en de hulpmiddelen kunnen toegang hebben. Dit besturingssysteem is de perfecte keus voor iedereen wie een betrouwbare en efficiënte ervaring terwijl het gebruiken van hun computer wil.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Vensters 11 Prooem
 • Uitgave: OEM
 • Vergunningshoeveelheid: 1 gebruiker
 • Systeemvereisten: 1GHz bewerker of sneller; 2GB RAM; 20GB beschikbare vasteschijfruimte; 800x600 beeldschermresolutie of Hoger; DirectX 9 Grafiekbewerker met WDDM-Bestuurder
 • Inbegrepen Punten: Productcodekaart, dvd-ROM
 • Taal: Meertalig
 • Win11 geef vergunning: Ja
 • Win11 Prousb-Doos: Ja
 • Win11 Vergunningssleutel: Ja
 

Toepassingen:

Vensters 11 Prooem is een krachtig besturingssysteem van lidstaten, die uit Ierland voortkomen. Het is beschikbaar in een kleinhandelsdoos van USB met 10 minimumordehoeveelheid. Het pakket omvat een productcodekaart, dvd-ROM, en biedt een meertalig platform aan. Het vereist één enkele gebruikersvergunning en steunt Vensters 11 Pro. De prijs is beschikbaar op contact, en de betalingstermijnen zijn bankoverdracht en met u. de levertijd is gewaarborgd binnen 7 dagen.

Vensters 11 Prooem is perfect voor uw bedrijfsbehoeften. Zijn geavanceerde eigenschappen zullen u productief en efficiënt van de noodzakelijke instrumenten om voorzien te zijn. Het wordt ontworpen voor maximumprestaties en betrouwbaarheid. Het zal u toelaten om uit de recentste technologieën voordeel te halen om de meesten uit uw systeem te krijgen. Het is ook compatibel met de recentste hardware en de software zodat kunt u van een vlotte en ononderbroken gegevensverwerkingservaring genieten.

Vensters 11 Prooem is de perfecte keus voor zij die met de recentste technologie bijgewerkt willen blijven. Met zijn geavanceerde veiligheidseigenschappen, kunt u zeker zijn dat uw gegevens veilig en veilig zijn. Het omvat ook een waaier van hulpmiddelen en eigenschappen om u te helpen de meesten uit uw systeem maken. Zijn intuïtief gebruikersinterface maakt het gemakkelijk te gebruiken en te navigeren, toestaand u om de informatie snel te vinden u nodig hebt.

Als u een krachtig en betrouwbaar besturingssysteem zoekt, is Vensters 11 Prooem de perfecte keus. Het is de perfecte combinatie van prestaties, veiligheid, en gemak. Het is de ideale oplossing voor ondernemingen en individuen die een betrouwbaar en krachtig besturingssysteem vergen. Met zijn high-end eigenschappen en geavanceerde veiligheidseigenschappen, kunt u zeker zijn dat uw gegevens veilig en veilig zijn. Zo, als u een betrouwbaar en krachtig besturingssysteem zoekt, is Vensters 11 Prooem de perfecte keus voor u.

 

Technische Parameters:

产品属性 参数
Verenigbaarheid Compatibel systeem met Vensters 10
Eigenschappen Beveilig, Bijgewerkt en Persoonlijker met Krachtige Nieuwe Eigenschappen
Productnaam Vensters 11 Prooem
Inbegrepen Punten Productcodekaart, dvd-ROM
Systeemvereisten 1GHz bewerker of sneller; 2GB RAM; 20GB beschikbare vasteschijfruimte; 800x600 beeldschermresolutie of Hoger; DirectX 9 Grafiekbewerker met WDDM-Bestuurder
Besturingssysteem Vensters 11 Pro
Platform Vensters
Taal Meertalig
Merk Microsoft
Uitgave OEM
Win11 Vergunning Productcodekaart
Win11 Prousb-doos Dvd-ROM
Win11 Vergunningssleutel Productcodekaart
 

Aanpassing:

Vensters 11 Prooem

Merknaam: Lidstaten
Plaats van Oorsprong: Ierland
Minimumordehoeveelheid: 10
Prijs: contacteer ons
Verpakkingsdetails: De kleinhandelsdoos van USB
Levertijd: binnen 7 dagen
Betalingsvoorwaarden: bankoverdracht, met u
Productnaam: Vensters 11 Prooem
Platform: Vensters
Merk: Microsoft
Taal: Meertalig
Uitgave: OEM

Win11 Prooem USB Doos

Krijg recentste Vensters 11 ProdieOEM versie op uw machine met de Prooem USB van Win11 Doos wordt geïnstalleerd. Deze USB-doos wordt ontworpen om de OS software, de vergunning en de officiële activering te omvatten. Het is de perfecte oplossing voor die die de recentste Prooem van Win11 versie zoeken. Met deze USB-doos, zult u de OS software kunnen installeren en beginnen van de eigenschappen van Vensters 11 onmiddellijk te genieten Prooem.

Win11 Prooem Vergunning

De Prooem van Win11 vergunning voorziet u van de verzekering dat u echte Vensters 11 Prooem versie koopt. Deze vergunning is officiële Vensters 11 Prooem vergunning die u van dezelfde voordelen zoals een kleinhandelsversie zal voorzien. Met deze vergunning, zult u alle eigenschappen van Vensters 11 kunnen gebruiken Prooem en alle toepassingen die met het komen.

Win11 Prooem

Prooem van Win11 is de laatste versie van Microsoft Windows. Het wordt ontworpen om krachtiger en veilig te zijn dan ooit voordien. Het omvat vele nieuwe eigenschappen zoals een nieuw ontwerp, betere veiligheid, betere prestaties, en meer. Met Vensters 11 Pro zal OEM, u het beste van Vensters kunnen ervaren en van alle eigenschappen genieten die met het komen.

 

Steun en de Diensten:

Vensters 11 Prooem komt met een waaier van technische ondersteuning en diensten, die de omvatten:

 • 24/7 technische ondersteuning via telefoon en online.
 • Geautomatiseerde het oplossen van problemen en steunonderwerpen.
 • Toegang tot de recentste software-updates.
 • Toegang tot de uitgebreide online middelen van Microsoft.
 

Verpakking en het Verschepen:

Vensters 11 Pro en OEM die verschepen verpakken:

Betalingswijze
u kunt kiezen die voor u geschikt is:

1) Regelmatige orde: Telegrafische overdracht, Western Union, Geldgram, WeChat, Alipay

2) Steekproef/proeforde: Paypal

Verzending

Voor productcodecode, kunnen wij naar uw e-mail binnen 2 uren na gedaane betaling verzenden.

Voor sticker, OEM pakket en kleinhandelsdoos, gebruiken wij DHL over het algemeen schip van HK, kunt u het binnen 3-7 dagen ontvangen. Als EMS, ongeveer 15 dagen. Ongeveer te maken de Douane en de belasting, gelieve ongerust zich niet, hebben wij ervaring om low-value leveringsrekening te doen, zodat u kunt minder worden afgetrokken.

Als u om het even welk probleem hebt, gelieve te vallen vrij om ons te contacteren, zullen wij meer details en korting voor u verstrekken.

OEM Vensters 11 Provergunningsbesturingssysteem voor Bedrijfskopers 0OEM Vensters 11 Provergunningsbesturingssysteem voor Bedrijfskopers 1

Contactgegevens
faina

Telefoonnummer : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006