news

Vensters 10 Pro en vensters 10 Huis van Turing-Groep

April 7, 2017

Echte propackage+global win10 pro kleinhandels van Win10 Pro+usb win10

http://www.softwaresoem.com/sale-7572989-microsoft-windows-10-pro-retail-box-win-10-pro-pack-32-bit-64-bit-oem.html

 

Waarom koop Microsoft Windows 10 Beroeps??
Het grootste ding over Vensters 10 is dat het als Vensters voelt. Microsoft realiseerde dat het nemen van de nadruk van het systeem vanaf de Desktop en het beginmenu eenvoudig teveel te spoedig werd gezet. Het is een zalige unie van de beste kwaliteiten van Windows 7 en Windows 8, de Desktopeigenschappen van 7 met enkele aanraking-vriendschappelijke eigenschappen van 8,1. Bovenal nochtans is dat Vensters 10 de droom van Microsoft van het leveren van één enkele OS bewijst die over alle platforms kan werken kon in feite spoedig een werkelijkheid zijn. Nu verzendend ons het onderzoek om de beste overeenkomst van Vensters 10 spoedig te worden Beroeps.

 

Wat is het Verschil tussen Vensters 10 Pro en Vensters 10 Huis?
Vensters 10 wordt Huis geconcentreerd op de consument, Vensters 10 is Pro meer daar voor de hoofdgebruikers en die die kleine tot middelgrote ondernemingen in werking stellen. Dit kan in de geavanceerde die veiligheidseigenschappen worden gezien in het Propakket worden gevonden. BitLocker is een integraal onderdeel professionele niveauwindows-besturingssystemen sinds Uitzicht geweest. In Vensters 10 heeft Promicrosoft tot sommige fijne aanpassingen aan de dienst gemaakt.
Zoals u van een Proversie zou denken is er ook steun voor Externe bureaubladen, virtualisatie, het Beheer van het Groepsbeleid en toegang tot Vensters 10 Bedrijfsopslag. Microsoft maakt een lijst ook van de capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met een eenmalige aanmelding aan te sluiten te betrekken ontvangen apps, plus steun voor zich het aansluiten van een bij domein.
Niet zeker als Vensters 10 voor u juist is? Voel vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Hier pride wij op onze betrouwbare reputatie en beste klantenservice.

 

Wat is Systeem/de Hardwareeisen ten aanzien van Vensters 10 Proinstallatie?
· 1 GHz bewerker
· 2 GB RAM
· 16 GB beschikbare vasteschijfruimte
· beeldschermresolutie 1366 x 768
· DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
· Een Microsoft-account en een Internettoegang.

 

Waarom koop Software van http://www.softwaresoem.com?
In de prettigste prijzen, leveren wij u originele microsoft vensters 10 pro kleinhandelsversie, echte pro64bits oem van win10 versie en gemachtigde vensters 10 procoa-vergunning, ook. De uitvoerige puntbeschrijving, zal daar niet meer zijn herhaalt aangezien u het moet zeer goed kennen of u kunt de nauwkeurige informatie door Website of de Opslag van Microsoft krijgen de Officiële. Maar hier, heeft elk enig product dat op onze website een lijst maakte van 100%-klantentevredenheid behandeld, zijn er niet meer te goedkope punten, heeft de goede kwaliteit werkelijke kost die meer dan een andere slechte kwaliteits of niet stabiele punten is, doen wij echte zaken. als u echt doet, dan zeer goed kent u het.