Thuis ProductenOEM van de venstersserver

100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering

China 100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering leverancier
100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering leverancier 100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering leverancier

Grote Afbeelding :  100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering

Productdetails:

Plaats van herkomst: HK, Singapore, Thailand, Japans Ierland, Koreaans, de V.S., Russisch Duitsland,
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft OEM
Modelnummer: STD van de winstserver 2012 OEM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pcs
Verpakking Details: standaardoem pak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Doorlooptijd: 1~ 3 het Werkdagen overbrenging: DHL/TNT/EMS/Luchtvracht
Citaat: Groothandel/EXW (Fabriek) Toepassing: Desktop/Laptop
status: op voorraad
Hoog licht:

oem system builder pack

,

microsoft windows oem

Van Windows Server 2012norm/Data Center Kleinhandelsdoos/r2 standaardx64 DSP OEI DVD & COA - 2CPU/2VM

 

Met de wereld van informatietechnologie (IT) die, zijn de traditionele benaderingen van het oplossen van infrastructuurproblemen ontoereikend snel veranderen. De Microsoft-visie voor deze nieuwe era van IT moet één verenigbaar platform voor infrastructuur, apps, en gegevens verstrekken: de wolk OS. Wolkenos datacenters van de spanwijdtenklant, providerdatacenters, en het Microsoft-openbare cloud. Centraal bij de oplossing is Windows Server 2012 R2. Met Windows Server 2012 R2, bereikt u een onderneming-rang platform om rendabel te betrekken optimaliseert uw zaken.

 

Het Windows Server 2012r2 standard is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.

 
Het Windows Server 2012r2 standard laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.
 

Onderneming-klasse datacenter en wolkenplatform
De nieuwe en verbeterde eigenschappen in Windows Server 2012 R2 machtigen u om de capaciteit van uw datacenter efficiënt te gebruiken, terwijl het leveren van best-in-klassenprestaties voor uw Microsoft-werkbelasting. De toegang tot collectieve middelen zoals werkbelasting, de opslag, en de netwerken helpen de behendigheid van uw zaken verhogen terwijl het beschermen van collectieve informatie.
Het aanbieden van bewezen, een onderneming-klasse wolk en datacenter een platform, Windows Server 2012 R2 kan gemakkelijk schrapen om de grootste werkbelasting met steun voor maximaal 64 bewerkers en 1 terabyte van geheugen voor gasten hyper-V, en de virtuele harde schijven van VHDX onophoudelijk in werking te stellen tot 64 terabytes. Bovendien beschermen de krachtige beschikbaarheidseigenschappen tegen de dienststroomonderbrekingen. En met geautomatiseerde bescherming en terugwinning voor rendabel bedrijfscontinuïteitson-premises en over wolken, kunt u uw werkbelasting SLAs verbeteren terwijl het verminderen van onderbrekingsrisico's.


Om u te helpen uw investeringen in bestaande dwars-platformtechnologieën beschermen, biedt de Windows Server 2012 R2 ook uitgebreide steun voor een heterogeene datacenter, met inbegrip van rijke Linux-steun aan.

 

Het volgende is geschatte systeemeisen ten aanzien van de Windows Server 2012. Als uw computer minder dan de minimumvereisten heeft, zult u niet dit product kunnen correct installeren. De daadwerkelijke vereisten zullen gebaseerd op uw systeemconfiguratie en toepassingen en de eigenschappen variëren u installeert.

Bewerker
De bewerkerprestaties hangen niet alleen van de klokfrequentie van de bewerker, maar ook van het aantal bewerkerkernen en de grootte van het bewerkergeheime voorgeheugen af.

Bewerkerminimum: 1,4 GHz 64 bits
RAM-minimum: 512 MB
Het minimum van de schijfruimte: 32 GB


Andere vereisten

DVD-aandrijving
Super VGA (800 x 600) of hoog-resolutiemonitor
Toetsenbord en muis Microsoft® (of ander compatibel aanwijsapparaat)
Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)

 

Puntbeschrijving:

Onderneming-klasse
De verbeterde eigenschappen staan u toe om nog uit betere prestaties en efficiënter capaciteitsgebruik in uw datacenter voordeel te halen, die u helpen de behendigheid van uw zaken verhogen. De Windows Server 2012 R2 biedt bewezen, een onderneming-klasse virtualisatie aan en een wolkenplatform die kunnen schrapen om uw grootste werkbelasting onophoudelijk in werking te stellen terwijl het toelaten van robuuste herstelopties tegen de dienststroomonderbrekingen te beschermen.
Eenvoudig en rendabel
De Windows Server 2012 R2 geeft u ook veerkrachtige, multi-huurder-bewuste opslag en voorzien van een netwerkmogelijkheden voor een brede waaier van werkbelasting. Het levert deze mogelijkheden bij een fractie van de kosten van andere oplossingen, door het gebruik van goedkope, industrie-standaardhardware. Met automatisering van een brede reeks ingebouwde beheerstaken, vereenvoudigt de Windows Server 2012 R2 de plaatsing van belangrijke werkbelasting en verhoogt operationele efficiënties.
Geconcentreerde toepassing
De Windows Server 2012 R2 helpt u, schaal en website snel bouwen, en met meer flexibiliteit opstellen en toepassing dan ooit voordien. In overleg met Windows Azure VM en System Center opent 2012 R2, het betere toepassingsportabiliteit tussen on-premisesmilieu's en publiek en providerwolken, stijgende flexibiliteit en elasticiteit van uw IT diensten. De Windows Server 2012 R2 verstrekt een scalable, hoogst beschikbaar platform voor opdracht-kritieke toepassingen en biedt verbeterde steun voor open normen, open brontoepassingen en diverse ontwikkelingstalen aan.
Gebruiker-centric
De Windows Server 2012 R2 maakt het gemakkelijker om een virtueel bureaubladinfrastructuur op te stellen, en kan opslagkosten beduidend verminderen door een brede waaier van opslagopties en VHD-DE-verdubbeling te steunen. De virtueel bureaubladinfrastructuur in Windows Server 2012 R2 maakt het voor gebruikers mogelijk om toegang te hebben tot IT van vrijwel overal, op voorwaarde dat hen rijke Vensters ervaart terwijl het verzekeren van verbeterde gegevensbeveiliging en naleving. De Windows Server 2012 R2 laat u toe om toegang tot collectieve middelen te verlenen en de hulp beschermt kritieke bedrijfsinformatie. Met Windows Server 2012 R2, kunt u identiteiten over uw datacenter beheren en gefederaliseerd in de wolk die, flexibele externe toegang aan toepassingen en middelen moeten verstrekken, en de middelen en het niveau van toegangsgebruikers bepalen informatie wordt gebaseerd op wie zij zijn, tot wat zij toegang hebben, en welk apparaat zij gebruiken.

 

HOOFDspecificaties

Productomschrijvingmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - vergunning
Besturingssysteemmicrosoft windows server 2012 R2 Datacenter - 64 bits
Vergunningstype Vergunning en media
Vergunning Qty 2 bewerkers
Vergunning die van OLP de prijs vaststellen
Taal het Engels
Verlenen van vergunningen Details64 bits

Productcodebevestiging:

Dit is een productcode van de het levenstijd. Het product slechts werk aangaande Server, deze productcode is voor gebruikers 1.

 

Verzendwijze:

Zodra de betaling is ontvangen, zal de productcode en installatiegids binnen 24-48 uren behalve vakantie en weekend worden verzonden. Wij verstrekken zowel digitale levering als Psychische USB-levering. Neem van nota USB zelf gemaakt bootable USB is dat echte productcode en volledige versie van dit product bevat.

vensters bureau Server
Win10 pro Kleinhandels Win10 prooem Pro Kleinhandels van Office 2013 Het Huis en de zaken van Office 2013 voor MAC/winstkleinhandel Server2008 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 8,1 pro Kleinhandels Winst 8,1 prooem Standaard Kleinhandels van Office 2013 Office 2013 Pro plus Kleinhandel Server2012 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 7 pro Kleinhandels Winst 7 prooem Pro Kleinhandels van Office 2016 Het Huis en de zaken van Office 2016/student voor winst/MAC-Kleinhandel Server2012 Datacentrum (R2) Server2016
Engels/Frans/Duits/Russisch/Turks/Spaans/Italiaans/Portugees/Pools/Japans/Koreaans… Standaard Kleinhandels van Office 2016 Office 2016 Pro plus Kleinhandel

1, Activeringsgarantie: Het levenstijd. langs online steuncontrole

2, Al productensteun Aangepaste taal.

3.More de informatie contacteert ons

SQL server Adobe
2008/2012/2014/2016 Xi pro/x pro Progelijkstroom CS6

100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering100% echt Online de Server 2012 Standard Kleinhandelspak 5 van de activeringswinst Cliënten snelle levering

 

De gloednieuwe Windows Server 2012 R2 geeft Volledige Versie 64 DSP OEI DV vergunning

Andere producten in voorraad

 

Product
De normoem van de winstserver 2016
De winst scheidt de normkleinhandel van 2016
Winstserver 2012 OEM van R2 STD
STD van de winstserver 2012 Kleinhandel
De Kleinhandel van Datacenter van de winstserver 2012
Winstserver 2008 OEM van R2 STD
STD van de winstserver 2008 Kleinhandel
De winst dient 2008 R2-ondernemingsoem

 

Als u om het even welke behoefte hebt, gelieve te voelen vrij om onze verkoop te contacteren zoals hieronder:

Lynn

Tel./WhatsApp: 86-18718782025

Skype/E-mail: sales08@turingsource.com

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Katherine

Tel.: +8617748673879

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)