Thuis ProductenMicrosoft Office 2016 Pro

De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits

China De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits leverancier
De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits leverancier De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits leverancier De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits leverancier De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits leverancier

Grote Afbeelding :  De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland/de V.S./Puerto Rico
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Bureau Pro plus 2016

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Verpakking Details: standaard kleinhandelsdoos
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000 stuks per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Pakket: Retail-pakket Versie: USB 3,0 Versie
Inbegrepen: USB-flashstation + Zeer belangrijke Kaart Activering: online activering
Garantie: geldig voor leven Toepassing: Globaal Gebied

De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits

 

Vereisten
Vereiste Bewerker
1 Gigahertz (Ghz) of snellere van x86- of x64-beetje bewerker met SSE2
Vereist Besturingssysteem
Windows 7 of recenter, Vensters 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012
Vereist Geheugen
1 GB RAM (met 32 bits); 2 GB RAM (met 64 bits)
Vereiste Harde schijfruimte
3.0 beschikbare de schijfruimte van GB
Vereiste Vertoning
resolutie 1024 x 768
Grafiek
De versnelling van de grafiekhardware vereist een DirectX 10 grafiekkaart.

Multi-aanraking
Een aanraking-toegelaten apparaat wordt vereist om eender welke multi-aanrakingsfunctionaliteit te gebruiken. Nochtans, zijn al eigenschappen en de functionaliteit altijd beschikbaar door een toetsenbord, muis, of ander standaard of toegankelijk invoerapparaat te gebruiken. Merk op dat de nieuwe aanrakingseigenschappen voor gebruik met Windows 8 of later worden geoptimaliseerd.

 

Werk slimmer

De Office Professional 2016 helpt u, professioneel uitziendedocumenten creëren, voorleggen meedelen en publiceren met tijdbesparende eigenschappen, nieuwe ziet modern, en ingebouwde samenwerkingshulpmiddelen eruit. Sparen uw werk in de wolk op OneDrive en heb toegang overal tot het van.

 

Outlook

Beheer gemakkelijk uw e-mail, kalender, contacten, en taken. Duw e-mailsteun houdt uw inbox bijgewerkt, groepeert de gespreksmening verwante berichten, en de kalenders kunnen zij aan zij voor planning worden bekeken.

 

Word

Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

 

Excel

Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een vers gebruikersinterface plus uw favoriete toetsenbordkortere weg. De hefboomwerking komt voor als Analyse Toolpak, Snijmachines, en Opbouwfunctie voor formules om tijd te besparen, zodat kunt zich u op inzicht concentreren.

 

PowerPoint

Creeer, werk, samen en stel effectief uw ideeën met nieuwe diaovergangen en een beter Animatietaakvenster voor. De ingepaste commentaren naast uw dia's helpen u opnemen terugkoppelen in uw presentaties.

 

OneNote

Het is uw zeer eigen digitaal notitieboekje, zodat kunt u nota's, ideeën, webpagina's, foto's houden, zelfs audio en video allen in één plaats. Of u, in het bureau, of in beweging thuis bent, kunt u het allen met u nemen waar u terwijl het delen en het samenwerken met anderen gaat.

 

Toegang

De toegang is een gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel om op browser-gebaseerde databasetoepassingen snel tot stand te brengen die u helpen uw zaken in werking stellen. Uw gegeven wordt automatisch opgeslagen in een SQL database, zodat is het veiliger en scalable dan ooit.

 

Uitgever

Creeer, personaliseer, en deel gemakkelijk een brede waaier van professioneel-kwaliteitspublicaties. Ruil beelden met een eenvoudige belemmering en een daling, of voeg direct beelden van uw online albums toe. Gebruik speciale gevolgen om uw publicaties te maken duidelijk uitkomen.

 

Uw materiaal op om het even welk ogenblik, overal

Teken binnen aan Office 2016 en gebruik OneDrive tot uw recente documenten op om het even welk apparaat met naadloze integratie gemakkelijk om toegang te hebben.

 

Microsoft Office-Beroeps plus 2016


Microsoft Access 2016
Microsoft Excel 2016
Microsoft InfoPath 2016
Microsoft OneDrive voor zaken in 2016
Microsoft OneNote 2016
Microsoft Outlook 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft-Uitgever 2016
Skype voor zaken in 2016
Microsoft Word 2016


Nieuw in Microsoft Office-Beroeps plus 2016:


1. Nieuwe mogelijkheden voor e-mail en naleving

De toegang en geeft e-mail met betrekking tot het project die in Uitwisseling wordt opgeslagen en documenten uit in SharePoint direct van Outlook worden opgeslagen gebruikend plaatsbrievenbussen.


Vermijd verzendend verkeerd e-mail met gevoelige informatie naar onbevoegde ontvangers door Outlook-Beleidsuiteinden en van Uitwisselingsgegevens Verliespreventie te gebruiken.


IT kan opname van Skype voor Commerciële vergaderingen via groepsbeleid en archief geregistreerde vergaderingen, met inbegrip van IM gesprekken toelaten of onbruikbaar maken, aan SharePoint.


De aftastenspreadsheten voor fouten, verborgen informatie, verbroken koppelingen, en inconsistentie het gebruiken onderzoeken in Excel. De Weergevenaudittrail van veranderingen in spreadsheten met Spreadsheet vergelijkt.


2. Nieuwe mogelijkheden om gegevens te onderzoeken en te visualiseren

Stroomlijn integratie en manipulatie van grote volumes van gegevens uit diverse bronnen en voer snelle informatieanalyse uit gebruikend de inwoner van de Machtsspil in Excel.


Onderzoek verschillende besnoeiingen en meningen van uw gegevens in een klik binnen een spillijst of een spilgrafiek om nieuw die inzicht te ontdekken in uw gegevens wordt verborgen.


Compileer gegevens, grafieken, en grafieken in één enkel Power View om uw gegevens aan het leven met een hoogst interactieve visualisatie en presentatieervaring voor alle gebruikers te brengen.


3. Nieuwe kansen om te communiceren

Zie gelijktijdig de video's van veelvoudige deelnemers in Skype voor Commerciële vergadering.
Verbind met meer eindpunten gebruikend op norm-gebaseerde H.264-video.
Gebruik een gestroomlijnde nota-nemende ervaring met OneNote.
Registreer vergaderingen later in op norm-gebaseerd formaat voor gemakkelijke playback

 

Als om het even welke geinteresseerde punten, gelieve vrij te voelen om me per e-mail, Skype of WhatsApp te contacteren:

 

E-mail: sales06@turingsource.com

Skype: Elaine Turingsource

WhatsApp: 86-13699859599

 

De Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-FlitsDe Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-FlitsDe Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-FlitsDe Productcode van Microsoft 2016, de Beroeps van Microsoft Office 2016 plus met USB-Flits

 

 

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)