Thuis ProductenVensters 10 Prooem

Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits

China Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier
Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Duitsland/Ierland/de V.S.
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Vensters 10 Prooem

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Verpakking Details: standaardoem pak, verzegelde fabriek
Levertijd: het 1 ~ 2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A, L/C
Levering vermogen: 10000 PCs per week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits Type: Winst 10 Prooem met 64 bits
Taal: Het Italiaans/het Frans/het Engels Oorsprong: Duitsland/Frans/de V.S.
Activering: 100% online activering globaal Garantie: levenwaarborg
Media: met 64 bits Steekproeforde: Toegelaten

Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits

 

Voor Echte Vensters 10 Proproductcode:

100% echte Vensters 10 Proproductcode.
Activeer zowel 32 als versie met 64 bits.
Steun etc. al talenversie, met inbegrip van het Engels, het Duits, Japanner, het Frans, Chinees, het Spaans.
Steun Microsoft online bijwerken.
Één Sleutel voor Één Computer. Wanneer u de Besturingssystemen of de Toepassingssoftware in dezelfde computer opnieuw installeert, kunt u zelfde Sleutel gebruiken opnieuw te activeren.
Slechts voor Echte Versie. Niet voor Sleep, OEM, Bèta en niet Echte Versie.

 

Belangrijke Informatie over dit Product:


1. OEM de software is voorgenomen voor systeembouwers en kleine OEMs (Origineel Materiaalfabrikanten) die computersystemen vervaardigen en OEM de software van de systeembouwer op die systemen pre-installeren. Het is niet voorgenomen voor aankoop of installatie door consumenten.

2. OEM de exemplaren kunnen niet van één PC aan een andere worden overgebracht. Zodra u een OEM exemplaar van Windows-besturingssysteem op een PC installeert moet het met die PC voor altijd blijven, tenzij promotie aan een nieuwere versie van Vensters in de toekomst. De kleinhandelsversies kunnen van PC aan PC worden bewogen, maar uw kleinhandelsexemplaar van Windows-besturingssysteem kan niet op meer dan één PC op elk moment worden geïnstalleerd.

3. OEM de exemplaren komen niet met enige steun uit Microsoft. Als u Microsoft voor steun met Windows-besturingssysteem moet roepen, moet u een prijs betalen om dit te doen. De kleinhandelsexemplaren komen met een incident van de telefoonsteun inbegrepen in de prijs.

 

Producteigenschappen:

 

Voordelen voor uw zaken:
- Sluit me aan bij uw Domein: U kunt met uw bedrijfs of schooldomein of Azuurblauw Active Directory verbinden om netwerkdossiers, servers, printers, en meer te gebruiken.
- Verbeterde encryptie: Breng extra veiligheid met BitLocker ertoe helpen uw gegevens met encryptie en veiligheidsbeheer beschermen.
- Verre login: Vensters 10 laat u aan login met Extern bureaublad om uw Propc binnen te ondertekenen en te gebruiken terwijl thuis of op de weg toe.
- Virtuele machines: Creeer en stel virtuele machines met hyper-V in werking zodat kunt u meer dan één besturingssysteem op zelfde PC tegelijkertijd in werking stellen.
- Uw apps in de Opslag: Vensters 10 laat u uw eigen privé app sectie in de Windows Store voor geschikte toegang tot bedrijftoepassingen tot stand brengen.

 

Het is de Vensters u, slechts betterbr> Huisvriend en beter dan ooit kent
Vensters 10 is vertrouwd en makkelijk te gebruiken, met veel gelijkenissen aan Windows 7 met inbegrip van het Menu Start. Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt.

Dit combineert de sterke punten van Windows 8 met Windows 7.

Miljoenen mensen gebruiken reeds Vensters 10
Het programma van de Venstersinsider is een globale gemeenschap van ventilators die van Vensters houdt en wil helpen het beter maken. De insiders zien het besturingssysteem in zijn vroegste stadia, en spelen een rol in het vormen van het. Hun koppel ooit heeft bijgedragen tot de beste Vensters terug.

Leer meer over het zijn een deel van de gemeenschap van de Venstersinsider.

Het is hoe doen gedaan wordt
Maak tot het Webwerk de manier u doet
Microsoft-de Rand laat u zich snel van het doorbladeren aan het doen bewegen. Write1 of de typenota's direct over webpagina's en delen hen met anderen, lezen online artikelen vrij van afleiding en bewaren uw favoriet leest later voor geschikte toegang.

Multi-doend hulp wordt u „sneller gedaan“
Word sneller gedaan door uw Desktop beter te leiden. Breek tot vier dingen tegelijkertijd op het één scherm en creeer virtuele bureaubladen wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project, zoals Bureau apps voor het werk en spelen voor spel wilt groeperen.

Deze Vensters zullen absoluut de andere Venstersversies uit het water blazen.

Cortana gekregen uw rug
Cortana, de persoonlijke digitale medewerker van Microsoft, komt aan PC en tablet, voor het eerst met Vensters 10.

Cortana leert uw voorkeur om relevante aanbevelingen, snelle toegang tot informatie, en belangrijke herinneringen te verlenen. De interactie is natuurlijk en gemakkelijk via het spreken of het typen, met geavanceerde eigenschappen aan controle Cortana voor meer betrouwbaarheid en transparantie.

Flexibiliteit om te werken hoe u wilt
De nieuwe Windows Store is de één plaats voor al uw favorieten
Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en download grote vrije en betaalde digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, gemakkelijk films en TV programmes.2

Xbox komt aan Vensters
De grootste Xbox-Levende concessies en het beste van Xbox komen aan Vensters 10. De beginopname gameplay in seconden, concurreert met consolespelers en stroomspelen van uw Xbox One aan om het even welke Vensters 10 PC in uw home.3

Sorteren van verwezenlijkingen die u reeds bij de bovenkant van de pagina hebt was zeer slim. - Venstersinsider

Grote ingebouwde apps die over uw apparaten werken
Vensters 10 komt met grote ingebouwde apps4 zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, Films & TV. En deze apps gebruiken OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.
Appstegel voor Kaarten

Kaarten
Foto's
Post
Muziek
Films & TV
OneDrive

Het beste scherm is altijd dat u bent
Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan al aanrakingspcs en het tablets.5 te kijken

Het introduceren van eerste smartphone met PC-Gelijkaardige macht
Verbind met een monitor, een muis en een toetsenbord om uw die Vensters 10 te gebruiken telefoon zoals een PC voor het krijgen van dingen of project aan het groot-scherm voor groot-tijd entertainment.6 worden gedaan

Nota: Het continuum voor telefoons zal beschikbaar op uitgezochte nieuwe premietelefoons zijn die spoedig komen.

Sta met uw apparaat in wisselwerking nochtans wilt u
De aanraking, type, schrijft of spreekt: de keus is van u zodat kunt u gebruiken welk de werkenbeste ook voor wat u doet. 7

Aanraking
Doe dingen als schrijven op een webpagina, jatten door uw foto's en breuk apps in plaats.

Type
Wanneer u meer gedaan moet krijgen, gebruik uw toetsenbord of toetsenbord op apparaten met aanraking.

Schrijf
Gebruik een pen natuurlijk te trekken, of voeg nota's aan dossiers toe, onderteken documenten of speel rond met kunst apps.

Spreek
Praatje met vrienden en familie op Skype.8

U letterlijk bent het wachtwoord.
Om het even welk apparaat kan uw inhoud dragen, maar slechts geeft de Vensters u een echt persoonlijke ervaring. Met Vensters Hello, verklaart uw apparaat voor authentiek en erkent u op uw aanwezigheid baseerde, die extra veiligheid, gemak en zelfs een vriendschappelijke hello.9 verstrekken

Nota: De vensters Hello zullen beschikbaar op uitgezochte nieuwe apparaten zijn die spoedig komen.

Continuum
Toon uw apps en inhoud prachtig op elk apparaat. Het beste scherm is altijd u bent, omdat de Vensters uw ervaring voor uw activiteit en apparaat optimaliseert. Onscreen eigenschappen passen voor gemakkelijke navigatie en apps schaal regelmatig van het kleinst aan aan de grootste vertoningen. U kunt zelfs van tablet in Desktopwijze veranderen wanneer u wilt – het uw scherm zal u een vlotte overgang en een mooie vertoning geven.

Ingebouwde Bescherming voor uw zaken
De vensters 10 hulp u beschermen uw gegevens en apparaten met flexibiliteit en controle, zodat missen uw zaken geen sloegen, zelfs als onverwacht gebeurt.

De hulp beschermt uw gegeven-gelijk als u uw apparaat-dank aan dossier en schijfencryptie verliest. Beweging voorbij wachtwoorden met biometrische authentificatie, en rust gemakkelijker met antiphishing en anti-anti-malwarevorderingen.

Met eigenschappen zoals Vensters Hello en Microsoft-Paspoort, maakt Microsoft het gemakkelijker om biometrie en multifactorauthentificatie goed te keuren die een gebruikersvriendelijke manier verstrekken om zich van wachtwoorden voor eens en voor altijd te verwijderen.

Ingebouwde Bescherming voor uw zaken
Vensters 10 wordt ontworpen voor het bedrijfsleven van vandaag - waar de mobiliteit primordiaal is. Gebruik het voor uw moderne dunne en lichte notitieboekjes en 2 in-1s die van tabletten in laptops, aan feather-light tabletten, en al manier aan telefoons omzetten.

De hulp die u aangezien u groeit hebt aangepast
De technologie zou kosten moeten drukken en zaken toelaten groei-niet beperkt uw keuzen. Met Vensters 10, kunt u uw apps ter plaatse, in de wolk, of allebei, op de apparaten in werking stellen die beste kostuum uw zaken.

Gebruik uw bestaand domein of beweeg me aan eenmalige aanmelding over Vensters, Office 365, OneDrive, de Windows Store, en meer. Gebruik de Bedrijfsopslag om Windows-app te verwerven en te leiden, die met uw bestaande apparaatbeheeroplossingen voor vereenvoudigd beheer kunnen worden geïntegreerd.

Verbind aan uw collega's en klanten
Krijg de voordelen van een productief team dat - van waar kan samenwerken zij willen werken. Geef documenten uit samen, online bespreking, gebruikend de wolkendiensten en Windows Store app.

U te hoeven niet productief worden verbonden om te zijn. Het werk met lokale apps en slaat dossiers kritiek aan uw zaken aan uw lokale aandrijving op – en dan is zeker zij synchronisatie terug naar de wolk zullen wanneer u opnieuw wordt verbonden. Toch zou u niet altijd moeten moeten worden verbonden enkel om uw werk gedaan te krijgen.

 

Het menu Start is achter en beter dan ooit zodat kunt u het uitbreiden en aanpassen.
Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen met vrienden.
Sluit me aan bij uw zaken of schooldomein voor gemakkelijke toegang tot netwerkdossiers, servers, en printers.
Verhoogde beveiliging met de gegevensversleuteling en de bescherming van BitLocker.
Login met Extern bureaublad en leidt tot virtuele machines met hyper-V.


Systeemvereisten

 

Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600

 

Levering & Waarborg:

Gewoonlijk zullen Vensters 10 Proproductcode en Download URL via E-mail binnen 6 uren worden verzonden.
Gelieve te controleren uw Spamdoos voor het geval dat het gefiltreerd door uw systeem van de postspam.
Bied volledige terugbetalingswaarborg aan als Vensters 10 Proproductcode of downloadverbinding niet werkt. (Voor hoofdthema, moet u bevestigen u een echte software. gebruikt)

 

Betaling:

Wij keuren de betaling via de Overdracht van T/t-van de Bank, Western Union en Geldgram goed. Voor nadere informatie, gelieve ons per e-mail te contacteren.

 

Italiaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bitsItaliaans/Frans/Engels Microsoft Windows 10 Prooem Software Volledige Versie met 64 bits

 

Als om het even welke belangen, pls vrij voelen om ons te contacteren:

 

Elaine

E-mail: sales06@turingsource.com

Skype: Elaine Turingsource

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)