Thuis Productenvensters 10 Pro Kleinhandelsdoos

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

China Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits leverancier

Grote Afbeelding :  Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland/de V.S./Singapore
Merknaam: Microsoft
Certificering: Original Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Beroeps

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10-delige
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Microsoft-Doos
Levertijd: In 48 uren na ontvang betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100, 000PCS/dag
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: -Doos Media: 64 / 32 beetjes
Taal: Engels /Janpanese /Korean /Customized Verzending: Schip door de lucht
druk uit: DHL/EMS/UPS/Fedex/TNT product status: Op voorraad
Pakket: USB+Key Kaart
Hoog licht:

windows pro retail

,

windows retail version

Productartikel: Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

IT is de VENSTERS U, SLECHTS BETER KENT

U bent reeds een deskundige
Vensters 10 is zo vertrouwd en makkelijk te gebruiken, zult u als een deskundige voelen. Het menu Start is terug in een uitgebreide vorm, plus wij zal brengen over gespeld uw apps en favorieten zodat zijn zij klaar en wachtend op u.

Het begint snel en hervat, heeft meer ingebouwde veiligheid helpen u houden brandkast, en om met software en hardware ontworpen te werken u reeds hebt.

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

IT is HOE DOEN GEDAAN WORDT

Het Web dat de manier werkt u doet
Vensters 10 komt met Microsoft-Rand, nagelnieuwe browser die wordt gebouwd om u een betere Webervaring te geven. Schrijf of typ direct nota's over webpagina's en deel hen met anderen, lees online artikelen vrij van afleiding, en bewaar uw favoriet leest voor recentere toegang. En met toegelaten Cortana, u onmiddellijke toegang tot zeer belangrijke actie-als makende reserves of het lezen krijgt overzicht-zonder de pagina te verlaten u op bent.

Multi-doend hulp wordt u „sneller gedaan“
Breek op zijn plaats tot gemakkelijk vier apps en zie alle open taken in één enkele mening. U kunt virtuele bureaubladen zelfs creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt of dingen door project wilt groeperen.

De Windows Store is uw one-stop winkel
Voorleggend de nieuwe Windows Store, een verenigde het winkelen ervaring over elke Vensters 10 apparaat. Doorblader de opslag op uw PC, tablet, of telefoon en koop gemakkelijk grote digitale inhoud met inbegrip van apps, spelen, muziek, tonen de films en TV.

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

IT is NOG de PERSOONLIJKSTE VENSTERS

Ontmoet Cortana, uw echt persoonlijke digitale medewerker
Cortana werkt over uw dag en uw apparaten om u te helpen dingen gedaan krijgen. Door meer na verloop van tijd te leren, wordt Cortana persoonlijker en nuttig aan u. Cortana ook best bij herinneringen, op het juiste moment leverend hen en de plaats zodat u vergeten minder en kunnen meer doen.

Sta met uw apparaat in wisselwerking nochtans wilt u
De aanraking, type, schrijft: de keus is van u zodat kunt u gebruiken welk de werkenbeste ook voor wat u doet.Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

FLEXIBILITEIT OM TE WERKEN HOE U WILT

Het beste scherm is altijd u op bent
Vensters 10 laat uw apps toe om en groot op alle wijzen te werken, aan alle apparaten te kijken. Voor 2 apparaten in-1, kan het uw scherm worden geoptimaliseerd om met aanraking of toetsenbord en muis te werken.

Xbox komt aan Windows6
Krijg de grootste Xbox-concessies met het Levende beste van Xbox. Begin registreren gameplay in seconden, concurreer met consolespelers, en stroomspelen van uw Xbox Oneconsole aan uw Vensters 10 apparaat van overal in uw huis.

Grote apps komen norm
Vensters 10 komt met grote ingebouwde apps zoals Kaarten, Foto's, Post & Kalender, Muziek, en Video. En deze apps gebruiken OneDrive aan file uw informatie en synchronisatie foutloos over uw Vensters 10 apparaten, zodat bent u nooit verre van wat u nodig hebt.Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits

SYSTEEMvereisten

Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of snellere bewerker of Soc
RAM: 1 gigabyte (GB) voor met 32 bits of 2 GB voor 64 bits
Harde schijfruimte: 16 GB voor OS met 32 bits 20 GB voor OS met 64 bits
Grafiekkaart: DirectX 9 of later met de bestuurder van WDDM 1,0
Vertoning: 800x600

Verzegeld Kleinhandelsdoosbesturingssysteem Microsoft Windows 10 Professionele met 64 bits
BELANGRIJKE NOTA'S

Upgradeability van een apparaat heeft factoren voorbij de systeemspecificatie. Dit omvat bestuurder en ingebouwde programmatuursteun, app-compatibiliteit, en eigenschapsteun, ongeacht al dan niet het apparaat de minimumsysteemspecificatie voor Vensters 10 ontmoet.
Als uw PC of tablet momenteel Windows 7 SP1 of Vensters 8,1 Update in werking stellen, kunt u controleren om te zien of voldoet het aan de vereisten door ‚Controle te gebruiken mijn PC‘ in Get Vensters 10 app.
De toepassingen, de dossiers en de montages zullen als deel van de verbetering migreren, nochtans kunnen sommige toepassingen of montages niet migreren.
Voor Anti-virus en Anti-anti-malwaretoepassingen, tijdens verbetering zullen de Vensters controleren om te zien of uw zijn Anti-virus of Anti-anti-malwareabonnement huidig. De vensters zullen uw toepassing terwijl het bewaren van uw montages desinstalleren. Nadat de verbetering volledig is, zullen de Vensters de laatste versie beschikbaar met de montages installeren die voorafgaand aan verbetering werden geplaatst. Als uw abonnement niet huidig is, zal de verbetering Venstersverdediger toelaten.
Sommige toepassingen die uit uw OEM kwamen kunnen voorafgaand aan verbetering worden verwijderd.
Voor bepaalde derde partij krijgen de toepassingen, „Vensters 10“ app voor app-compatibiliteit zullen aftasten. Als er een bekende kwestie is die de verbetering zal verhinderen, zal u van de lijst van toepassingen met bekende kwesties worden op de hoogte gebracht. U kunt verkiezen goed te keuren en de toepassingen zullen uit het systeem voorafgaand aan verbetering worden verwijderd. Gelieve te kopiëren de lijst alvorens u de verwijdering van de toepassing goedkeurt.
KENMERK DEPRECATION

Als u Windows 7-Uiteindelijk Home Premium, Windows 7-Beroeps hebt, Windows 7, Windows 8 Pro met Media Center, of Vensters 8,1 Pro met Media Center en u installeert Vensters 10, zal Windows Media Center worden verwijderd.
Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware.
Windows 7-de bureaubladgadgets zullen als deel van het installeren van Vensters 10 worden verwijderd.
De vensters zullen 10 Huisgebruikers updates van automatisch beschikbaar Windows Update hebben.
Het patience, de Mijnenveger, en de Hartenspelen dat pre-geïnstalleerd op Windows 7 komen zullen als deel van het installeren van Vensters 10 worden verwijderd verbetering. Microsoft heeft onze versie van Patience vrijgegeven en de Mijnenveger riep de „Microsoft-Patienceinzameling“ en „Microsoft-Mijnenveger.“
Als u een slappe aandrijving van USB hebt, zult u de recentste bestuurder van Windows Update of van de website van de fabrikant moeten downloaden.
Als u Windows Live Essentials hebt op uw systeem wordt geïnstalleerd, wordt de OneDrive-toepassing verwijderd en met de inboxversie van OneDrive die vervangen.
EXTRA VEREISTEN OM BEPAALDE EIGENSCHAPPEN TE GEBRUIKEN

Cortana is slechts nu verkrijgbaar op Vensters 10 voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Italië, Duitsland, en Spanje.
De spraakherkenning zal door apparatenmicrofoon variëren. Voor betere toespraakervaring zult u a nodig hebben: De vensters Hello vereist gespecialiseerde verlichte infrarode camera voor gezichtserkenning of irisopsporing of een vingerafdruklezer die het Venster Biometrische Kader steunen.
De serie van de hifimicrofoon
Hardwarebestuurder met blootgestelde de meetkunde van de Microfoonserie
Het continuum is beschikbaar op alle Vensters 10 uitgaven door „tabletwijze“ aan en uit door het Onderhoudscentrum manueel te draaien. Tabletten en 2 in-1 met GPIO-indicatoren of die die een laptop en leiindicator hebben zullen kunnen worden gevormd om „tabletwijze“ automatisch in te gaan.
Muziek en Videostroom door het Xbox Music of Xbox videoapp beschikbaar in bepaalde gebieden. Voor de meest bijgewerkte lijst van gebieden, gelieve te gaan naar Xbox op Vensterswebsite.
De twee factorenauthentificatie vereist het Biometrische gebruik van een SPELD, (vingerafdruklezer of verlichte infrarode camera), of een telefoon met WiFi of Bluetooth-mogelijkheden.
Het aantal toepassingen dat kan worden gebroken zal afhangen van de minimumresolutie voor de toepassing.
Om aanraking te gebruiken, wenst u een tablet of een monitor die multi-aanraking steunt.
Microsoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die.
De internettoegang (ISP) prijzen zouden kunnen van toepassing zijn.
Beveilig de laars ingebouwde programmatuur vereist die de Errata B van UEFI v2.3.1 steunt en de Microsoft Windows-Dienst voor certificering in de UEFI-handtekeningsdatabase heeft.
Sommige IT beheerders kunnen Veilige Opening van een sessie (CTRL + Alt + Del) toelaten alvorens u aan het login scherm te brengen. Op tabletten zonder een toetsenbord, is een tablet met de Windows-knop misschien als toetsencombinatie op een tablet wordt vereist Windows-knop + Aan/uit-knop die.
Sommige spelen en programma's zouden een grafiekkaart kunnen vereisen compatibel met DirectX 10 of hoger voor optimale prestaties.
Het BitLocker To Go vereist een USB-flashstation (Vensters 10 Pro slechts).
BitLocker vereist of Trusted Platform Module (TPM) 1,2, TPM 2,0 of een USB-flashstation (Vensters 10 Pro en Vensters 10 Onderneming slechts).
Cliënt hyper-V vereist een systeem met 64 bits met de van het vertaal tweede niveauadres mogelijkheden en extra 2 GB van (SLAT) van RAM (Vensters 10 Pro en Vensters 10 Onderneming slechts).
Miracast vereist een videoadapter die de Bestuurder Model(wddm) 1,3 van de Venstersvertoning steunen, en een WiFi-adapter die Direct WiFi steunt.
Vereist de Directe Druk van WiFi een WiFi-adapter die Direct WiFi steunen en een apparaat dat de Directe Druk van WiFi steunt.
Om OS met 64 bits op een PC met 64 bits te installeren, moet uw bewerker CMPXCHG16b, PrefetchW, en LAHF/SAHF steunen.
InstantGo werkt slechts met computers voor Aangesloten Reserve worden ontworpen die.
De apparatenencryptie vereist een PC met InstantGo en TPM 2,0.

 

Markering: Microsoft OfficeMicrosoft Windows 7Oem Microsoft Office

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Katherine

Tel.: +8617748673879

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)