Thuis ProductenVensters 7 Software

winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro

China winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro leverancier

Grote Afbeelding :  winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland/de V.S./Singapore/Turkije
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: winst 7 pro met 64 bits/met 32 bits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 stuks
Verpakking Details: Origineel Microsoft-Pakket
Levertijd: binnen 12 werkdagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 PCs/maanden
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Microsoft model: winst 7 pro met 64 bits/met 32 bits
Oorsprong: Ierland/de V.S./Singapore/Turkije Garantie: Leven
Pakket: Retail-pakket status: Op voorraad
Levertijd: Binnen 12 werkuren na ontvangen betaling

winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro

 

Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe personal computer voor wederverkoop. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de Vensterssoftware te verstrekken en kan niet naar een andere computer worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven door Microsoft wordt verleend te zien gelieve ons dienstenaanbod dat volledig van het pakket „Kleinhandels“ product.


Het zoeken van uw productcode? De productcode is een 25 cijferkoord met een koppelteken tussen elk 5 cijfers. Het zal „Productcode“ vóór 25 cijfers zeggen of zal een beeld van een sleutel naast 10 cijfers met resterende 15 op de volgende hieronder lijn hebben. De productcode wordt over het algemeen gevestigd in de lagere linkerhoek van het DVD-geval, op de schijf zelf, of op een pamflet in de verpakking u ontving.


Van de Fabrikant
Met Windows 7-Beroeps, minder murentribune tussen u en uw succes. U kunt vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-Wijze in werking stellen en gegevens met automatische steunen gemakkelijk terugkrijgen aan uw huis of bedrijfsnetwerk. U kunt ook met bedrijfsnetwerken verbinden moeiteloos en veiliger met Domein samen werkt. Met alle opwindende vermaakeigenschappen van Venstershome premium, is het een grote keus voor huis en voor zaken. De behoefte om veelvoudige talen op uw PC of hulp te gebruiken beschermt uw gegevens met verbeterde BitLocker-veiligheid? Krijg Windows 7 Uiteindelijk.

 

Alles u vereist voor het werk en huis


Vereenvoudigt dagelijkse taken
*Improved de eigenschappen van de Desktopnavigatie zoals Breuk, gluren en schudden, maken het gemakkelijker om elk van uw open vensters te leiden.
*Creating van een thuisnetwerk is nooit gemakkelijker geweest. U kunt dossiers en printers met alle PCs met Windows 7 op het netwerk zelfs delen.
*Find vrijwel om het even wat op uw PC – van documenten aan liederen aan e-mail – enkel door een woord of twee met Vensterszoeken te typen.


Werkt de manier u wilt
*Designed om uw PC-slaap te maken en sneller te hervatten.
*Takes volledig voordeel van het vermogen en multi-tasking mogelijkheden van recentste PCs met 64 bits.
Maakt nieuwe dingen mogelijk
*Watch, windt de pauze, en registreert TV met Windows Media Center opnieuw op.
*Includes geïntegreerde video en van Dolby audiocodecs.


Vereenvoudigt Dagelijkse Taken
Eenvoudig te gebruiken
Voorproef
Beheer veel open programma's, documenten, en browservensters gemakkelijk met duimnagel en volledig schermvoorproeven van open vensters.
Speld
De open dossiers en krijgen rond uw PC sneller met betere taskbar. U kunt programma's gemakkelijk spelden u vaak aan taskbar gebruikt en hen in enkel één klikt lanceert.

 

Jump Listen
De open dossiers die u regelmatig in enkel twee hebt gebruikt klikt met Jump Listen op betere taskbar.


Breuk
Windows 7 heeft eenvoudige nieuwe manieren om open vensters te leiden. Bijvoorbeeld, met Breuk kunt u twee vensters schikken zij aan zij enkel door hen aan overkanten van het uw scherm te slepen.

 

Gluur en schud
Windows 7 laat u achter open vensters gluren om een snelle blik bij uw Desktop te krijgen.


Vensterszoeken
Bepaal de plaats en open vanaf het begin vrijwel onmiddellijk van om het even welk dossier op uw PC, van documenten voor e-mail voor liederen, juist menu, met Vensterszoeken.


Gemakkelijk te verbinden


Draadloze opstelling
Met Windows 7, is de vestigings draadloze verbindingen gemakkelijker met verenigbare, één-klik verbindingen aan beschikbare netwerken, of die netwerken op WiFi, mobiele breedband, dial-up, of collectief VPN gebaseerd zijn.


HomeGroup
Sluit Windows 7-PCs op een thuisnetwerk in enkel vier aan klikt en gemakkelijk worden aan de foto's, de muziek, en de dossiers op elke --deel zelfs printers--met HomeGroup.


Gemakkelijk om het Web te doorbladeren


Internet Explorer 8
De visueel zoeken helpen u snel de informatie vinden u door visuele hinten en voorproeven aan zoekresultaten van hoogste onderzoeksleveranciers met inbegrip van Live Search, Wikipedia, Yahoo, Amazonië, en anderen toe te voegen wilt.
Internet Explorer 8
De plakken van het gebruiksweb met veranderingen op vaak bijgewerkte websites, zoals eBay veilingen of verkeersplaatsen, direct van de IE8-toolbar omhoog gemakshalve te houden.


Gemakkelijk te communiceren en te delen
Windows Live Photo Gallery
De Windows Live Photo Gallery maken tot aandeel uw foto's aan uw favoriete gemakkelijke fotoplaats.
Windows Live Mail
De Windows Live Mail maakt het leiden veelvoudige e-mail rekeningen gemakkelijk.
Windows Live Family Safety
Houd uw kindbrandkast door te leiden welke plaatsen kunnen bezoeken zij en wie zij kunnen verzenden/e-mail en im mededelingen van ontvangen.
Nota: Windows Live-de componenten moeten afzonderlijk worden gedownload.

winst 7 professionele volledige kleinhandelsversie vrije verbetering met 64 bits/met 32 bits om 10 te winnen pro

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Frank

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)