Thuis ProductenWinst 10 Prooem Sleutel

Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Zeer belangrijke Code voor verkoop
Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u. hoop mijn bericht kan hopen u kerels op vertrouwen

—— Fancis (van U.S.A)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dankjojo

—— Luis (van Frankrijk)

Ik kocht dit punt van vensters 10 op DELL-computer te bevorderen. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Dank Turing-de Personeels geduldige dienst

—— Frank (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven

China Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven leverancier
Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven leverancier Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven leverancier

Grote Afbeelding :  Echte Winst 10 de Prooem Zeer belangrijke Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven

Productdetails:

Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft COA
Modelnummer: Vensters 8.1 Prooem

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, D/P, L/C, MoneyGram, D/A
Levering vermogen: 10000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: OEM/Kleinhandels Type: Vensters 8.1 Prooem 64 X32 Beetje
Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans/Facultatief Garantie: Het levenstijd voor activeringspunten
Producten Status: Voorraad de goede dienst: VRIJE Technologie-Steun

Echte Vensters 8.1 de Pro Volledige Garantie met 64 bits van het Versie Originele Leven

 

Echte Vensters 8.1/8.0 Prox64 X32 Kleinhandelspak van de beetje Engels Internationaal 1pk DVD Verbetering


De doos ontwerpt u ontvangt kan van dat verschillen hierboven getoond in het beeld. Het beeld aan het recht toont de verschillende beschikbare ontwerpen.

 

Als u een personal computer lopende Vensters 7, momenteel Windows XP met SP3 of Windows Vista toen hebt kunt u aan Vensters 8 bevorderen Pro (Professioneel). Met Vensters 8 Pro, kunt u uw dossiers verbinden en delen. Vensters 8 Pro voegt ook verbeterde eigenschappen toe als u met bedrijfnetwerken, toegangs verre dossiers moet verbinden, gevoelige gegevens, en andere geavanceerdere taken coderen.

 

Nieuwe Vensters 8 het beginscherm is uw gepersonaliseerd huis voor punten u het meest gebruikt en volgens uw gebruikersvoorkeur kunt worden aangepast. De vensters 8 Levende tegels verstrekken updates in real time van uw Facebook, Twitter, en e-mailrekeningen. Samen met het nieuwe Beginscherm, omvat het slotscherm e-mail, nu kalender, en klok widgets.

 

Om tot uw PC toegang te hebben, heeft Microsoft een standaardspeld vervangen of het wachtwoord met jat gebaar; open uw PC door vooraf ingestelde plaatsen te klikken of te jatten u op het slotscherm hebt geselecteerd. De nieuwe functies staan u toe ook om naar uw favoriete softwareprogramma's, open, dicht, huid, resize, of looppas te zoeken veelvoudige apps gelijktijdig met van een vinger jatten of jat van de muis.

 

De vensters heeft ook veranderingen aangebracht om uw PC veiliger te maken door zijn bestaande veiligheidseigenschappen op te voeren en „SmartScreen toe te voegen,“ die handelt om verdachte programma's te verhinderen of apps van wordt geïnstalleerd of het lopen op uw machine. Tot slot geeft Vensters 8 u ook de capaciteit zich „om te verfrissen“ zelf om gebruikers een nieuw uitgangspunt en een schonere versie van Vensters te geven.

 

U kunt aan Vensters 8 van Vensters 7, Windows Vista, Windows XP, Vensters 8 bevorderen Versievoorproef, Vensters 8 de Voorproef Van de consument, of de Voorproef van de Venstersontwikkelaar, maar u zou niet elk van uw dossiers, softwareprogramma's, en montages kunnen kunnen houden. De volgende lijst toont wat u tijdens een verbetering kunt houden, afhankelijk van de huidige versie van Vensters u loopt. Als u aan laars van verwijderbare media kiest, zult u niet uw softwareprogramma's, Venstersmontages, of persoonlijke dossiers kunnen houden wanneer u bevordert.

 • Dit besturingssysteem komt in aanmerking voor een vrije verbetering aan Vensters 10 wanneer beschikbaar. Meer hieronder details.
 • Het beginscherm. Personaliseer het uw Beginscherm met uw favoriet nieuws, vrienden, sociale netwerken, en apps. De klantgerichte kleuren en de achtergronden en vier verschillende tegelgrootte maken uw apparaat zo uniek aangezien u bent.
 • Apps die u hebt gewild. Naast grote ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto's en het video uitgeven, kunt u duizenden populaire apps van de Venstersopslag, met inbegrip van Netflix, ESPN, Skype, en Halo ook downloaden: Spartaanse Aanval.
 • Het speelt zo hard aangezien het werkt. Vensters 8.1 geeft u de bevoegdheid te doorbladeren, op films te letten, spelen te spelen, uw samenvatting snel om op te poetsen, en een moordenaarspresentatie te verenigen - allen op één enkele PC.

Productomschrijving

Productomschrijving

Het gebruik van deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer is onderworpen aan de termijnen van de Microsoft-OEM Vergunning van de Systeembouwer. Deze software is voorgenomen voor pre-installatie op een nieuwe personal computer voor wederverkoop. Deze OEM het Kanaalsoftware van de Systeembouwer vereist de assembleur om eind - gebruikerssteun voor de Vensterssoftware te verstrekken en kan niet naar een andere computer worden overgebracht zodra het wordt geïnstalleerd. Vensterssoftware met steun verwerven door Microsoft wordt verleend te zien gelieve ons dienstenaanbod dat volledig van het pakket „Kleinhandels“ product.

Het zoeken van uw productsleutel? De productsleutel is een 25 cijferkoord met een koppelteken tussen elk 5 cijfers. Het zal „Productsleutel“ vóór 25 cijfers zeggen of zal een beeld van een sleutel naast 10 cijfers met resterende 15 op de volgende hieronder lijn hebben. De productsleutel wordt over het algemeen gevestigd in de lagere linkerhoek van het DVD-geval, op de schijf zelf, of op een pamflet in de verpakking u ontving.
 

Van de Fabrikant

Vensters 8.1 Prooem DVD van de Systeembouwer met 64 bits

Gebouwd voor Zaken

Met de nieuwe Vensters, krijgt u het beste van het werk en spel. Vensters 8.1 Pro omvat alles in Vensters 8.1, plus verbeterde eigenschappen die u gemakkelijk helpen met bedrijfnetwerken verbinden, uw apparaten leiden, tot één PC van een andere toegang hebben, uw gegevens, en meer coderen.

 • Krijg aan het allen van het nieuwe Beginscherm, zelfs uw vertrouwde Desktop
 • Ontdek populaire en unieke apps in de Venstersopslag
 • Personaliseer met meer tegelgrootte, kleuren, & achtergronden
 • Doe meer met zij aan zij meningen van apps en plaatsen
 • Heb toegang tot foto's & dossiers vrijwel overal met ingebouwde SkyDrive
 • Zoek, doorbladert, en deelt snel veiliger en
 • Bescherm uw gegevens door het met BitLocker te coderen
 • Heb toegang tot één PC van een andere met Verre Desktop
 • Verbind met uw bedrijfnetwerk met domein toetreden
 

Wat met Vensters 8.1 Pro nieuw is

 

 

Het speelt zo hard aangezien het werkt

Vensters 8.1 geeft u de bevoegdheid te doorbladeren, op films te letten, spelen te spelen, uw samenvatting snel om op te poetsen, en een moordenaarspresentatie te verenigen — allen op één enkele PC. Nu kunt u tot drie apps op het uw scherm in één enkele mening in een keer organiseren.

Het beginscherm

Personaliseer het uw Beginscherm met uw favoriet nieuws, vrienden, sociale netwerken, en apps. De klantgerichte kleuren en de achtergronden en vier verschillende grootte van tegels maken uw apparaat zo uniek aangezien u bent.

Apps die u hebt gewild

Naast grote ingebouwde apps voor e-mail, mensen, foto's en het video uitgeven – u kunt duizenden populaire apps van de Venstersopslag, met inbegrip van Netflix, ESPN, Skype en Halo ook downloaden: Spartaanse Aanval.

Veiligheid

Verblijf bijgewerkt en veiliger met Windows Defender, Venstersfirewall, en Windows Update.

Snelheid

Vensters 8.1 begint sneller, schakelaars tussen apps sneller, en gebruikt efficiënter macht dan vorige versies van Vensters, met inbegrip van Vensters 7.

Uw Vertrouwde Desktop

Vanaf het begin is het scherm, u enkel een klik vanaf vertrouwd Windows Desktop u het weet zodat kunt u het materiaal doen u altijd hebt gedaan.

Multitasking Gemaakt Gemakkelijk

Het is gemakkelijk meer in een keer te doen. Onverwachte veelvoudige apps zij aan zij in één enkele mening voor gemakkelijke multitasking.

Muis, toetsenbord-en nu Aanraking

Vensters 8.1 werkt eensgezind met diverse types van apparaten, met inbegrip van aanraking, muis-en-toetsenbord, of allebei. Het soort apparaat u hebt, zult u snel en vloeibare manieren ontdekken om tussen apps te schakelen, dingen te bewegen rond, en regelmatig van één plaats naar een andere te gaan.

Uw dossiers, overal waar

Het verblijf verbond met uw foto's en belangrijke dossiers en heeft toegang tot hen op uw telefoon, tablet of PC met SkyDrive. Door binnen met uw Microsoft-rekening aan om het even welk van uw PCs te ondertekenen die Vensters 8.1 in werking stellen en u zult onmiddellijk uw eigen achtergrond, vertoningsvoorkeur, en montages zien.

U houdt al uw Dossiers

Als uw PC Vensters 7 in werking stelt, zullen uw dossiers, apps en montages gemakkelijk overbrengen naar Vensters 8.1 Pro.

U houdt Vertrouwde Programma's

De programma's die op Vensters 7 lopen zullen op Vensters 8.1 Pro lopen.

Uw Bureau. Uw Manier.

Ervaringsbureau bij zijn beste op Vensters 8 apparaten. Ontdek nieuwe en betere manieren te creëren, uit te geven, en door*bladeren-gebruikend een toetsenbord, een pen, of touchscreen. Vergeet niet: Het bureau is een geen deel van Vensters 8.

Sommige eigenschappen vereisen Vensters 8.1. Update beschikbaar door Venstersopslag voor Vensters 8 gebruikers. Vereiste internettoegang; de prijzen kunnen van toepassing zijn. Vergeet niet, is het Bureau niet inbegrepen in Vensters 8.
 

De nieuwe Vensters

Vensters 8.1 Propak
Grote Apps bouwde zoals Post, Kalender, Overseinen, Foto's, en SkyDrive met veel meer in beschikbaar bij Venstersopslag.
Omvat Internet Explorer 11 voor het snelle, intuïtieve, aanraking-vriendschappelijke doorbladeren.
Houdt u met Windows Defender, Venstersfirewall, en Windows Update bijgewerkt en veiliger.
De werken met nieuwe en bestaande Windows Desktop-software met inbegrip van de volledige Microsoft Office-ervaring (Vooruitzichten, SharePoint-Ontwerper en meer). *
Komt met Windows Media Player
Verstrekt verbeterde gegevensbescherming gebruikend BitLocker-technologie helpen uw informatie veilig houden. **  
Laat u toe om met uw PC te verbinden wanneer u op gaat met Verre Desktopverbinding bent.  
Verbindt met collectief u of het schoolnetwerk met Domein treedt toe.  
Horloge en verslag levende TV met Windows Media Center. ***    

Systeemvereisten

 • 1 GHz bewerker of sneller met steun voor PAE, NX, en SSE2
 • 2 GB RAM
 • 20 beschikbare de harde schijfruimte van GB
 • het 1366 x 768 schermresolutie
 • DirectX 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
 • Om aanraking te gebruiken, hebt u een PC nodig die steunen multitouch
 • Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
 • Microsoft-rekening voor sommige eigenschappen wordt vereist die
 • Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware
 • Windows Media Center-afzonderlijk verkochte vergunning

* Verwijst naar programma's voor muis en toetsenbord worden gebouwd die in het klassieke Windows Desktop-milieu dat lopen.

** Die de gegevens zijn op Vensters 8 PCs en verwijderbare aandrijving worden beschermd die BitLocker en BitLocker gebruiken om te gaan.

*** Vereist een TV-tuner.

 

Vensters 10 beperkingen van de productverbetering:

 • De verbetering moet binnen 1 jaar na Vensters 10 versie worden voltooid.
 • De hardwarevereisten zijn van toepassing
 • De apparaten moeten zijn connectred aan Internet en hebben Vensters

Productdetails

 • Productafmetingen: 17 x 8 x 8 duim
 • Het verschepen Gewicht: 0.3 ons
 • Het binnenlandse Verschepen: Het punt kan binnen de V.S. worden verscheept.
 • Het internationale Verschepen: Dit punt kan worden verscheept om landen buiten de V.S. te selecteren leert meer
 • ASIN: B00F3ZN0CC
 • Punt modelaantal: Fqc-06950

win8/8.1 Systeemvereisten
1GHz of snellere (x64) bewerker met 32 bits (x86) of met 64 bits
1GB RAM (met 32 bits)/2GB RAM (met 64 bits)
16GB beschikbare schijfruimte (met 32 bits)/GB 20 (met 64 bits)
DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM 1.0 of hogere bestuurder

 

 

Product Zeer belangrijke Vensters 8.1 Propakoem Engels met 64 bits/Frans voor Microsoft Office

 

 

 

 
Markering:

verbeteringsvensters 8.1 propak

,

vensters 8.1 de prosleutel van het pakproduct

Contactgegevens
Turing Group Limited

Contactpersoon: Frank.Lin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)