products

Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Ierland/Verenigde Staten/Hong Kong
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Winst 10 Prosleutel
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 1~2 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
naam: Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro Type: Winst 10 Prosleutel
Origineel: Ierland/verenigde Stastes/Hong Kong echte 100%: Ja
Levertijd: binnen 24 kantooruren na ontvangen betaling Betaling: T / T, Western Union, Money Gram
Garantie: Leven
Hoog licht:

Vensters 10 Professionele OEM

,

vensters uiteindelijke oem


Productomschrijving

Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro

 

 

Systeemvereisten:

Harde schijf: 20 beschikbaar GB
Grafiek: DirectX9
Platform: Vensters
Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8/8,1, Vensters 10, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012

Computer & Bewerker: 1 GHz of sneller - van x86 of x64-beetje bewerker
Geheugen (RAM): 1 GB (met 32 bits); 2 GB (met 64 bits)

 

Eigenaars van PCs en tabletten met 64 bits die Vensters 10 Beroeps als hun besturingssysteem deze vergunning van Mijn Keussoftware kunnen kopen. Na aankoop, zal uw vergunning in notulen via elektronische levering aankomen. Vensters 10 werden door velen als terugkeer begroet zich voor Microsoft te vormen nadat Windows 8 er niet in slaagde indruk te maken op. Één van de luidste klachten over Windows 8 was de verwijdering van het Startscherm. Het menu is terug in Vensters 10 en het ontwerp van dit besturingssysteem neemt de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8 om een besturingssysteem te vormen dat een beter werk van het overbruggen van het hiaat tussen PCs en tabletten dan geprobeerd Windows 8 doet. Vensters 10 Beroeps heeft een gelijkaardige blik aan de Huisversie maar heeft vele extra eigenschappen die naar ondernemingen worden aangepast. Merk op dat dit een vergunning voor de versie met 64 bits van Venstersberoeps is en slechts op machines met 64 bits moet worden geïnstalleerd. Het besturingssysteem zal niet werken aan PCs met 32 bits uw systeemspecificaties vóór aankoop zo gelieve te controleren. De orden worden vervuld met 30 minuten tijdens normale kantooruren. U zult één code van de vergunningsactivering en een verbinding aan Microsofts-Media Verwezenlijkingshulpmiddel voor Vensters 10 Beroeps na aankoop ontvangen.

 

Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 0Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 1

Uitgebreid Menu Start: Het vertrouwde Menu Start is achter, snel verstrekkend, één-klik toegang tot de functies en de dossiers dat de mensen de meesten, en ook een nieuwe ruimte om met favoriete apps, programma's, mensen, en websites gebruiken te personaliseren. Apps die looppas in Vensters: Apps van de Windows Store nu open in hetzelfde formaat dat de Desktopprogramma's. Zij kunnen rond resized en worden bewogen, en zij hebben titelbalken bij de bovenkant, toestaand gebruikers om te maximaliseren, te minimaliseren en, met een klik te sluiten. Onverwachte verhogingen: Heb tot vier apps die op hetzelfde scherm met een nieuwe kwadrantlay-out wordt gebroken. De vensters zullen ook andere apps tonen en programma's die voor het extra breken lopen, en zullen zelfs slimme suggesties over het vullen van beschikbare het schermruimte met andere open apps doen. Nieuwe taakweergaveknoop: De nieuwe taakweergaveknoop op de taakbar laat één mening die voor alle open apps en dossiers toe, voor snelle omschakelings en één-aanraking toegang tot om het even welke Desktops toestaan de gebruiker creeert. Veelvoudige Desktops: In plaats van teveel apps en dossiers die op één enkele Desktop overlappen, is het gemakkelijk te creëren, en schakelaar tussen, verschillende Desktops voor andere doelen en projecten, hetzij voor het werk, privé-gebruik, of allebei.

 

Doe vol vertrouwen dingen.
Vensters 10 werden ontwikkeld gebruikend 2feedback van miljoenen mensen, zodat kunt u zeker voelen dat Vensters 10 de manier werkt u het aan wilt. Bovendien, blijven de Vensters 10 hulp u huidig voor een zorg-vrije ervaring met de grootste eigenschappen en onze recentste bescherming tegen virussen, die en malware phishing.

Een Web dat de manier werkt u doet.

Neem verder uw gokken.
Grote Xbox-titels, het Levende beste van Xbox, en uw Xbox-gemeenschap, verwezenlijkingen, en spelinzameling via Xbox app. U kunt uw het controlemechanisme en de stroomxbox onespelen van Xbox op uw huisvensters 10 PC, laptop, of tablet zelfs gebruiken.
(1) doe dingen over uw apparaten. Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije bergruimte. Doe magisch dingen. Cortana
(2) is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.

Nagelnieuwe browser is groot voor het krijgen van dingen gedaan online. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel gemakkelijk de markeringen; u zult ook van houden lezend online artikelen vrij van afleiding. De adresbalk geeft u personaliseerde aanbevelingen om u aan uw online bestemming snel te worden.
(1) eigenschappen slechts beschikbaar in gesteunde spelen in de Levende gesteunde landen van Xbox. Zie Xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in het spel van het de steun dwars-apparaat van 2015; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte netwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud dat ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders.

(2) Cortana beschikbaar in uitgezochte wereldmarkten bij lancering. De Cortanaervaring kan door gebied en apparaat variëren.

 

Doe dingen over uw apparaten.
Neem uw films, muziek, en foto's met u over al uw apparaten met OneDrive. Plus, met OneDrive, krijgt u 15GB van vrije inbegrepen bergruimte.

Doe magisch dingen.
Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die meer na verloop van tijd over u leert. Cortana werkt over al uw apparaten, van telefoon aan tablet aan PC, om u te helpen meer doen en minder te vergeten.

*Features slechts beschikbaar in gesteunde spelen in Xbox levend-Gesteunde landen, zien xbox.com/live/countries. Beperkt aantal spelen beschikbaar in het spel van het de steun dwars-apparaat van 2015; extra te volgen spelen. Stroom aan één apparaat tegelijkertijd; Het stromen met multiplayer van Xbox One vereist (afzonderlijk) verkochte thuisnetwerkverbinding en het Levende Gouden lidmaatschap van Xbox; Goud dat ook voor multiplayerspel wordt vereist op Xbox One. DirectX 12 slechts beschikbaar met gesteunde spelen en grafiekspaanders.
** Cortana beschikbaar in uitgezochte wereldmarkten bij lancering. De Cortanaervaring kan door gebied en apparaat variëren.
Getoond pre-versieproduct, voor wijzigingen vatbaar. Afzonderlijk verkochte Apps.

Microsoft zal Vensters 10 in de loop van de maand vrijgeven. Het is niet sinds lang de bedrijf geopenbaarde verschillende uitgaven van zijn aanstaande besturingssysteem. Het prepping voor de lancering van Vensters 10 Pro en Vensters 10 nu Huis - de twee varianten van het Desktopplatform - op 29 Juli. Wanneer dat gebeurt, welke versie zou moeten u voor opteren?
In tegenstelling tot waar Windows 7 (ook voor verscheidene andere Venstersversies), komt Vensters 10 - het Desktopbesturingssysteem - in slechts twee varianten voor de gebruikers van het Desktophuis. Het bedrijf heeft van zeven verschillende aroma's voor zijn Desktopbesturingssysteem aan enkel twee afgezwakt. Van de twee uitgaven, Vensters 10 heeft Pro, aangezien u kunt verondersteld hebben, meer eigenschappen.
Maar in tegenstelling tot Windows 7 en 8,1, waarin de basisvariant duidelijk met minder eigenschappen dan zijn professionele tegenhanger werd verlamd, pakt Vensters 10 Huis in een grote reeks nieuwe eigenschappen in die de behoeften van de meeste gebruikers zouden moeten voldoende zijn.

 

Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 2Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 3Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 4Vensters 10 Professionele OEM Productcode 32/64 Beetjes - winst 10 pro 5

 

Contactgegevens
Frank

Telefoonnummer : +8613554871956

WhatsApp : +8613554871956